Header Ads


Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Τούνη! (pics)

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Τούνη! (pics)


Ποδοσφαιριστής ο «εκλεκτός», δείτε για ποιον πρόκειται!
Σελίδα στη ζωή της έχει γυρίσει η Ιωάννα Τούνη μετά από όλα αυτά που πέρασε. Η ξανθιά influencer έχει αφήσει πίσω τα άσχημα συναισθήματα από το ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο εν αγνοία της, την κατεστραμμένη εξαιτίας αυτού σχέση της με τον πρώην σύντροφό της αλλά και τη χαμένη φιλία με την πρώην κολλητή της, Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η Ιωάννα τώρα είναι ερωτευμένη ξανά και χαμογελά! Η γνωστή Θεσσαλονικιά αποκάλυψε πριν μερικές ημέρες, μέσα από το Instagram πως βρίσκεται ξανά σε σχέση, μόλις μερικούς μήνες μετά τον χωρισμό της από τον επιχειρηματία, Χρήστο Τσεβρεντζή. 

«Ισχύει, έχω σχέση! Με όλα όσα έχουν συμβεί στα προσωπικά μου τους τελευταίους μήνες, νιώθω πως δεν θέλω να σας πω/δείξω κάτι παραπάνω. Μην μου κρατάτε κακία. Πάντως είμαι πολύ καλά! Φτύστε με να μην το ματιάσουμε παιδάκια», είχε αποκαλύψει η Ιωάννα Τούνη σε ένα Q&A της.

Ποιος είναι ο νέος σύντροφος της Ιωάννας Τούνη

Πρόκειται για έρωτα από... τα παλιά! Όπως όλα δείχνουν, η Ιωάννα Τούνη έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση της με τον πρώην σύντροφό της, Γιάννη Σιδεράκη. Οι δυο τους ήταν ξανά μαζί και στο παρελθόν, όμως χώρισαν πριν μερικά χρόνια.


Τους τελευταίους μήνες είναι ζευγάρι ξανά, ενώ την επανασύνδεση έχουν «προδώσει»  μερικές αναρτήσεις του στα social media.Η Ιωάννα Τούνη ποστάρει καθημερινά βιντεο και φωτογραφίες με τον σκύλο του αγαπημένου της στο σπίτι του.



Να θυμίσουμε πως η Ιωάννα Τούνη το καλοκαίρι είχε κάνει διακοπές στη Σέρφιο, νησί στο οποίο διατηρεί μαγαζί ο Γιάννης Σιδεράκης!

Στο νοσοκομείο η Ιωάννα Τούνη από επίθεση σκύλου (vid)

Ένας σκύλος επιτέθηκε στην Ιωάννα Τούνη και την δάγκωσε στο πόδι, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταβεί στο νοσοκομείο.

Επεισοδιακό ήταν το πρωί της Τρίτης για την Ιωάννα Τούνη.

Η γνωστή influencer είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της Prince, όταν στον δρόμο συνάντησαν έναν άλλον σκύλο.

Ο άνθρωπος που τον είχε, σύμφωνα με την πρώην παίκτρια του My Style Rocks, δεν έδινε και ιδιαίτερη σημασία και όταν τα δύο τετράποδα άρχισαν να τσακώνονται, μπήκε η Ιωάννα Τούνη στην μέση.

Στην προσπάθειά της να τα χωρίσει, δέχθηκε μία δαγκωνιά στο πόδι, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταβεί στο νοσοκομείο.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.