Header Ads


Η αποστολή της ΑΕΚ - Μέσα ο Γαλανόπουλος! (pic)

Η αποστολή της ΑΕΚ - Μέσα ο Γαλανόπουλος! (pic)


Ο διεθνής μέσος επιστρέφει σε αποστολή για πρώτη φορά και βρίσκεται στη διάθεση του Μάσιμο Καρέρα για τον ΟΦΗ - Οι επιλογές του Ιταλού τεχνικού για τον αγώνα της Κυριακής
Τα ευχάριστα νέα από τα Σπάτα δεν αφορούσαν μόνο τους Σιμάνσκι-Αλμπάνη που επέστρεψαν σε φουλ ρυθμούς!

Έχουν να κάνουν και με τον Κώστα Γαλανόπουλο, ο οποίος για πρώτη φορά συμπεριλαμβάνεται σε αποστολή αγώνα, μετά την πολύμηνη απουσία του. Ο διεθνής μέσος, έχει ξεπεράσει στο 100% το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε δουλεύοντας σκληρά και ο ίδιος νιώθει πιο δυνατός από πριν.Και πλέον, μπορούμε να μιλάμε για ολική επιστροφή!

Ουσιαστικά, ο Μάσιμο Καρέρα νωρίτερα… προανήγγειλε την παρουσία του Γαλανό στην αποστολή και πλέον τον βλέπουμε να συμπεριλαμβάνεται στις επιλογές του προπονητή του και μένει να δούμε αν θα πάρει και χρόνο συμμετοχής με τον ΟΦΗ. Πράγμα, πολύ πιθανό. 

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τον Τσιγκρίνσκι, ανέβασε ακόμα περισσότερο ρυθμούς σήμερα στο πρόγραμμα που ακολουθεί και από αύριο Κυριακή μπαίνει σε φουλ ρυθμούς κάτι που σημαίνει πως θα είναι έτοιμος για το ματς με την Ζόρια. Παράλληλα δε, μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα δοθεί από το ιατρικό τιμ για φουλ πρόγραμμα και ο Αντρέ Σιμόες και ο επόμενος που ακολουθεί είναι ο Λιβάι Γκαρσία. Με τον Μάσιμο Καρέρα να βλέπει σιγά σιγά την φαρέτρα του να γεμίζει και να έχει ολα του τα όπλα διαθέσιμα από τη διακοπή και μετά.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Λιβάι Γκαρσία, Αντρέ Σιμόες και Γιάννης Σαρδέλης συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Μεταξύ αυτών και οι Ντάμιαν Σιμάνσκι, Χρήστος Αλμπάνης.

Έπειτα από το τέλος της προπόνησης, ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή της αυριανής (19.30) αναμέτρησης πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ, στο Ολυμπιακό Στάδιο. Σε αυτήν βρίσκεται για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν ο Κώστας Γαλανόπουλος.

Αναλυτικά, μέλη της αποστολής είναι οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Παουλίνιο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.