Header Ads


Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην ξιφασκία ανδρών η ΑΕΚ!

Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην ξιφασκία ανδρών η ΑΕΚ!


Η ΑΕΚ κατέκτησε για δεύτερη φορά το πανελλήνιο πρωτάθλημα σπάθης ανδρών.

Μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ατομικό αγώνισμα από τον Βαγγέλη Καλομοίρη και δύο χάλκινων από τους Δημήτρη Καφαταρίδη και Παναγιώτη Κοντοειδή, η Ένωση ότι είναι η κορυφαία ομάδα της χώρας.

Η “Ένωση” προκρίθηκε στους “4” άνευ αγώνος, όπου αντιμετώπισε τον Απόλλωνα Βριλησσίων. Με εντυπωσιακή εμφάνιση, η ΑΕΚ επικράτησε με 45-36 και “σφράγισε” το εισιτήριο για τον τελικό όπου αντιμετώπισε τον ΑΟ Περσέα που άφησε εκτός συνέχειας τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα Γείτονα. Σε έναν συναρπαστικό αγώνα, η ΑΕΚ έφτασε στην τελική επικράτηση με 45-43 και ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.

Μετά το τέλος των αγώνων ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Αλέξης Αλεξίου, επικοινώνησε με την ομάδα την οποία και συνεχάρη, ενώ προχώρησε στην εξής δήλωση: “Η ΑΕΚ κατέκτησε άλλον έναν τίτλο, άλλο ένα Πρωτάθλημα Ελλάδος Ξιφασκίας Ανδρών. Πρόκειται για τον 10ο τίτλο σε επίπεδο Ανδρών-Γυναικών στο άθλημα, με την κυριαρχία μας να εδραιώνεται, χωρίς να σημαίνει ότι έχει κορεστεί η επιθυμία μας για τρόπαια. Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές, τους προπονητές και όλους τους συντελεστές. Με την ευχή να πανηγυρίσουμε ακόμα περισσότερα κύπελλα στη συνέχεια“.

Ο προπονητής Θανάσης Δελενίκας, σχολίασε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου: “Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί για μια ακόμα φορά δείξανε το επίπεδο τους σε μία διοργάνωση με έντονα φορτισμένο κλίμα, αλλά δεν έκαναν πίσω καμία στιγμή. Δείξανε πυγμή και πίστη στον εαυτό τους και στην ομάδα και τα κατάφεραν για μια ακόμα φορά. Δεν εφησυχάζουμε σε κανένα αποτέλεσμα. Ήταν άλλη μια νίκη, άλλη μία κούπα, μέχρι την επόμενη“.

sdna.gr

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.