Header Ads


Νεντελτσιάρου: «Το σημαντικό ήταν απόψε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς!»

Νεντελτσιάρου: «Το σημαντικό ήταν απόψε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς!»


Όλα όσα είπε ο διεθνής Ρουμάνος αμυντικός για το διπλό στους Ζωσιμάδες επί του ΠΑΣ.
Στη σημαντικότητα που είχε το αποψινό παιχνίδι για την ΑΕΚ στάθηκε ο Ιονούτς Νεντελτσιάρου, ο οποίος με δηλώσεις του στη NOVA, εξήγησε πως η ομάδα έπρεπε να πάρει τους τρεις βαθμούς και αυτό είναι που μετρά στο τέλος, ενώ επίσης αναφέρθηκε και στο εάν η Ένωση έχει το βάθος για να ανταπεξέλθει σε τρεις διοργανώσεις.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Για την εικόνα του αγώνα: Δεν ήταν και το καλύτερο, αλλά το σημαντικό ήταν οι τρεις πόντοι Η ομάδα πρέπει να παίρνει νίκες και όταν δεν παίζει καλά. Οπότε το πρώτο που ήταν απόψε, ήταν ότι θέλαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Να βελτιώσουμε την εικόνα μας και να μην δίνουμε ευκαιρίες να εκμεταλλεύονται τα λάθη μας. Σήμερα δεχτήκαμε δύο γκολ, από δύο λάθη, που δεν μέτρησαν τελικά με το VAR, πρέπει να μην χαλαρώνουμε και να μην χάνουμε τη συγκέντρωση μας. Παίξαμε με ΠΑΟΚ και Μπράγκα που είναι πιο καλές ομάδες από τον ΠΑΣ και τα λάθη πληρώνονται και πρέπει να σταθούμε σε αυτό.

Για τις στατικές φάσεις: Είχαμε κάποια θέματα, ο προπονητής θα μας μιλήσει, θα αναλύσουμε τα θέματα που είχαμε και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε.

Για το 4-2-3-1 και το 3-5-2: Εγώ αισθάνομαι καλά και με δύο συστήματα είναι καθαρά θέμα προπονητή. Είμαστε καλοί παίκτες πρέπει να προσαρμοζόμαστε σε αυτά που ζητά ο προπονητής.

Με ποιον από τους αμυντικούς έχει καλύτερη συνεργασία; Αυτό που ξέρω ότι πρέπει να παίζει αυτός που είναι καλύτερος. Δεν μπορώ να ξέρω με ποιον ταιριάζω καλύτερα. Πρέπει να παίζει αυτός που είναι καλύτερος.

Για το ότι βρίσκεται στις επιλογές της Εθνικής Ρουμανίας; Είμαι περήφανος, είναι η χώρα μου δουλεύω για να έχω αυτή την κλήσηελπίζω να με επιλέξει ο προπονητής.

Για το επίπεδο στην Ελλάδα: Είναι ακόμα νωρίς να πω πως είναι το επίπεδο. Είναι σε καλό επίπεδο όμως. Βλέπω μια διαφορά στη διάρκεια των προπονήσεων οπότε θέλω λίγο χρόνο να αξιολογήσω το επίπεδο συνολικά.

Για το εάν μπορεί η ΑΕΚ να βγάλει το πρόγραμμα σε Ελλάδα – Ευρώπη: Φυσικά. Η ομάδα έχει βάθος στο ρόστερ και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τις μάχες μας.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.