Header Ads


Κετσετζόγλου: «Πιστεύει πολύ σε Μιτάι ο Καρέρα!»

Κετσετζόγλου: «Πιστεύει πολύ σε Μιτάι ο Καρέρα!»


Ο Κώστας Κετσετζόγλου βλέπει εξαιρετικά πιθανό να παίζει βασικός ο 17χρονος αμυντικός στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Τα προβλήματα των Ινσούα και Λόπες φέρνουν τον 17χρονο Μάριο Μιτάι κοντά στο ντεμπούτο με την ΑΕΚ στο ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον ΠΑΟΚ, όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.


«Ο Ινσούα είχε ένα τσίμπημα στη γάμπα στην προπόνηση της Τετάρτης, χθες είχε μια ενόχληση που δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά μπορεί να του στερήσει τη συμμετοχή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Αν ο Ινσούα έχει ενοχλήσεις και σήμερα δεν θα πάρει ρίσκο ο Καρέρα και θα βάλει τον Μιτάι. Είναι ένα παιδί που αν και 17 ετών το πιστεύει ο Ιταλός, ο οποίος έχει αποδείξει πως δεν φοβάται να βάλει νεαρούς»,
τόνισε.

Υπάρχει η επιλογή του 4-3-3 αν φέρει τον Μαχαίρα σε θέση Μάνταλου. Πιο πολύ βλέπω όμως το 4-2-3-1. Πιστεύω πως ο Τσιγκρίνσκι θα είναι βασικός, αλλά για τον παρτενέρ του γίνεται χαμός γιατί υπάρχουν πολλές επιλογές. Ίσως έχει ένα μικρό προβάδισμα ο Χνιντ. Στο κέντρο θα δούμε Σάχοφ και Κρίστισιτς, μπροστά τους τον Λιβάγια, στην κορυφή 55-45 ο Ανσαριφάρντ από τον Ολιβέιρα, ενώ στα άκρα θα παίξουν δύο από τους Μαχαίρα, Τάνκοβιτς και Αλμπάνη.

Όσο για το λόγο που οι προπονήσεις της ΑΕΚ είναι πολύ δυνατές τις τελευταίες μέρες, είπε: «Το τεχνικό επιτελείο και ο γυμναστής επέλεξαν να φορτώσουν ένταση στις προπονήσεις για να είναι σε θέση να αντέξει η ομάδα για όλη τη σεζόν. Τους επόμενους δύο μήνες δεν θα υπάρχει περιθώριο για κανονικές προπονήσεις, καθώς τα παιχνίδια είναι συνεχή».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.