Header Ads


Κουίζ: Με ποιο ζώδιο ταιριάζεις για σχέση;

Κουίζ: Με ποιο ζώδιο ταιριάζεις για σχέση;


Το αποτέλεσμα θα σε...εκπλήξει - Δες με ποιον ταιριάζεις!
Είσαι σε περίοδο αναζήτησης ερωτiκού συντρόφου και θέλεις να μάθεις με ποιο ζώδιο ταιριάζεις καλύτερα, για σχέση; 

Ο έρωτaς σου έχει χτυπήσει ήδη την πόρτα και αναρωτιέσαι αν ταιριάζετε και αν η σχέση σας έχει προοπτικές; 

Μάθε σήμερα κιόλας με ποια ζώδια «κουμπώνεις» ερωτiκά και με ποια από αυτά ταιριάζεις για μία σταθερή ερωτiκή σχέση. 

Απάντησε με ειλικρίνεια και αυθορμητισμό σε όλες τις ερωτήσεις του Κουίζ, κατέγραψε σε ένα χαρτί τις απαντήσεις σου (πχ Ερωτήση 1 απάντηση Α, κοκ) και στη συνέχεια διάβασε τα αποτελέσματα!

1. Θέλεις στο πλάι σου έναν ερωτiκό σύντροφο που θα είναι :


A) Δυναμικός, αυθόρμητος και τολμηρός


B) Σοβαρός αξιόπιστος και σταθερός


Γ) Κοινωνικός, ευχάριστος και μοντέρνος


Δ) Συναισθηματικός, τρυφερός και ρομαντικός



2.  Αναζητάς μία σχέση....


Α) Γεμάτη πάθος και ένταση.


Β) Που θα σε κάνει να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά.


Γ) Που θα βασίζεται στην πολύ καλή επικοινωνία σας.


Δ) Που θα είναι το απόλυτο ρομάντζο.


3. Ποια από τις παρακάτω προτάσεις αντιπροσωπεύει αυτό που αισθάνεσαι και επιθυμείς αυτή την περίοδο;


Α) Θέλω να ζήσω έντονα την κάθε στιγμή, έχω ανάγκη από έναν έρωτα κεραυνοβόλο που δεν θα με αφήσει στιγμή να βαρεθώ.


Β) Δεν έχω κέφι για σύντομες σχέσεις των 2-3 μηνών (ή της εβδομάδας). Ψάχνω έναν άνθρωπο που θα με σεβαστεί και θα κερδίσει την εμπιστοσύνη μου.



Γ) Βαρέθηκα την μιζέρια και τις καταπιεστικές σχέσεις. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου έχω ανάγκη από έναν άνθρωπο που θα με κάνει να γελάω και να διασκεδάζω.


Δ) Αυτό που μου έχει λείψει είναι ένας άνθρωπος που θα έχει ανάγκη να δώσει και να πάρει αγάπη, που δεν θα διστάζει να εκδηλώσει τα συναισθήματά του!


4. Ποια ελαττώματα του συντρόφου σου θα μπορούσες πιο εύκολα να αποδεχτείς;


Α) Τα νεύρα, τον εγωκεντρισμό και την επιπολαιότητα.


Β) Το πείσμα, την κτητικότητα και ότι μπορεί να παραμελεί τη σχέση για τη δουλειά.


Γ) Την ανωριμότητα, το φλερτ με άλλους ανθρώπους, και τις τάσεις ανεξαρτησίας  που έχει κατά καιρούς.


Δ) Θα μπορούσα να αποδεχτώ έναν σύντροφο που παρεξηγιέται εύκολα, που θέλει να είναι το επίκεντρο της προσοχής και που έχεις αρκετές ανασφάλειες.


5. Ποιο είναι το ιδανικό ραντεβού για σένα;


Α) Όπου μας βγάλει, φαγητό, ποτό, χορός και ότι ήθελε προκύψει.


Β) Σε ένα ήσυχο εστιατόριο, που θα μπορείτε να απολαύσετε τα εδέσματα και την παρέα.


Γ) Clubbing με την παρέα σας ή σινεμά και στη συνέχεια σε κάποιο μπαράκι που θα παίζει την αγαπημένη σας μουσική.


Δ) Για καφέ η φαγητό σε ένα παραθαλάσσιο μέρος, που θα απολαύσετε τη θέα και έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε και να έρθετε πιο κοντά.


6. Το πρώτο βήμα για να ξεκινήσει μία σχέση πρέπει να γίνει...


Α) Από τον άνδρα, γιατί αυτός πρέπει να είναι ο κυνηγός.


Β) Είναι υποτίμηση για μία γυναίκα να κάνει αυτή το πρώτο βήμα. Ο άνδρας είναι αυτός που πρέπει να πάρει όλες τις αποφάσεις γιατί έτσι το λεει η παράδοση.


Γ) Εξαρτάται από την φάση, όποιος προσέξει πρώτος τον άλλον.


Δ) Στον έρωτα δεν μπαίνουν προγράμματα. Όλα ξεκινούν αυθόρμητα εκεί που δεν τα περιμένεις.


7. Τι σκέφτεσαι για το γάμο;


Α) Θέλω να προκύψει με τον μεγάλο έρωτα της ζωής μου.


Β) Ο γάμος είναι μία δύσκολη υπόθεση, που θέλει πολύ σκέψη, θέλω πολύ όμως να κάνει οικογένεια και παιδιά.


Γ) «Δεν παντρεύομαι, δεν παντρεύομαι εγώ δεν σοβαρεύομαι»


Δ) Θέλω να ανέβω τα σκαλιά της εκκλησίας με τη μεγάλη μου αγάπη και να ζήσουμε μαζί μία ονειρεμένη ζωή....πότε θα παντρευτώ;



8. Μετά από έναν καβγά, συνήθως....


Α) Ακολουθούν στιγμές πάθους που θα έρχεσαι πιο κοντά στο σύντροφό σου και τα ξεχνάτε όλα.


Β) Δεν έχεις πρόβλημα να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα (ακόμα και δεν φταις), για να σπάσει ο πάγος και να είστε μαζί όπως πρώτα!


Γ) Βγαίνει ο καθένας με την παρέα του και την επόμενη μέρα ξεχνάτε και οι δύο τους λόγους του καβγά.


Δ) Νιώθεις ότι έχεις πληγωθεί ανεπανόρθωτα και θέλεις τον χρόνο σου για να ξεχάσεις το πόσο άσχημα ένιωσες.


9. Ποια είναι η γνώμη σου για την απιστία;


Α) Η απιστία προκύπτει όταν ένα ζευγάρι έχει βαρεθεί! Προτιμώ αν ο σύντροφός μου με απατήσει να μου το πει ευθέως και ας χωρίσουμε μετά.


Β) Η απιστία προκύπτει από έλλειψη σεβασμού και ειλικρίνειας. Αν ο σύντροφός μου με απατήσει τότε τον έχω διαγράψει οριστικά από τη ζωή μου.


Γ) Όλα μέσα στη ζωή είναι ...ακόμα και η απιστία. Αν υπάρχει καλή διάθεση και συνεννόηση όλα διορθώνονται!


Δ) Θα σκεφτόμουν την απιστία αν έκανε το ίδιο και ο σύντροφός μου ή ένιωθα ότι πλέον δεν με αγαπά. Την απιστία όμως ποτέ δεν την συγχωρώ.


10. Σε ποια ομάδα ζωδίων ανήκεις;


Α) Κριός, Λέων, Τοξότης


Β) Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως


Γ) Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος

Δ) Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς


Αποτελέσματα του Κουίζ


Το Κουίζ έλαβε τέλος ...σε λίγο θα διαβάσεις με ποιο ζώδιο ταιριάζεις για να κάνεις μία ευτυχισμένη ερωτική σχέση. Μέτρησε πόσες απαντήσεις Α, Β, Γ, Δ έδωσες και διάβασε το αποτέλεσμα στο οποίο συγκέντρωσες τις περισσότερες απαντήσεις!


Περισσότερα Α


Ταιριάζεις με Κριό, Λέων και Τοξότη


Θέλεις να ζήσεις μία σχέση που θα σου προσφέρει μοναδικές ερωτικές συγκινήσεις. Αναζητάς έναν ερωτικό σύντροφο που θα είναι ενθουσιώδης, δυναμικός, αποφασιστικός και θα κάνει τα πάντα για να σε κατακτήσει.  Ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά, κεραυνοβόλα ... για αυτό και έλκεσαι πάντα από τα ζώδια της φωτιάς που ζουν τη ζωή τους με πάθος και αυθορμητισμό. Με τον Κριό θα ζήσεις μία σχέση γεμάτη δράση και περιπέτεια, τα νεύρα του μπορεί να σε κουράσουν όμως το πάθος και ο αυθορμητισμός του θα σε κάνουν να ξεχνάς στη στιγμή όλα τα παράπονά σου. Ο Λέοντας είναι ένας γενναιόδωρος ερωτικός σύντροφος που θα σου αποδείξει έμπρακτα τον έρωτά του με κάθε τρόπο. Ωστόσο ο εγωισμός του μπορεί κάποιες στιγμές να σε εκνευρίσει.  Ο Τοξότης είναι ένας δυναμικός, δραστήριος και εξωστρεφής σύντροφος, μαζί του θα ζήσεις έντονα, θα απολαύσεις τα ταξίδια, την διασκέδαση κάποιες στιγμές όμως η επιπολαιότητά του θα σε προβληματίσει.


Περισσότερα Β


Ταιριάζεις με Ταύρο, Παρθένο και Αιγόκερω


Αυτό που αναζητάς αυτή την περίοδο είναι μία σταθερή σχέση, χωρίς σκαμπανεβάσματα και αβεβαιότητα. Έχεις ανάγκη από συναισθηματική ασφάλεια και σιγουριά και σκέφτεσαι σοβαρά και τις προοπτικές που μπορεί να έχεις στο πλάι ενός ερωτικού συντρόφου! Τα ζώδια που μπορούν να καλύψουν τις συναισθηματικές σου ανάγκες και να σου προσφέρουν τη σχέση που πραγματικά έχεις ανάγκη είναι ο Ταύρος, ο Παρθένος και ο Αιγόκερως. Ο Ταύρος είναι ένας αισθησιακός σύντροφος που θα σου προσφέρει σταθερότητα και ασφάλεια, κάποιες στιγμές όμως θα σε νευριάσει με το πείσμα του. Ο Παρθένος εκτός από ερωτικός σου σύντροφος θα είναι και το καλύτερο σου φιλαράκι που θα σε συμβουλεύει και θα σε προτρέπει να γίνεις ακόμα καλύτερος άνθρωπος, θα είναι πιστός και ειλικρινής, όμως μπορεί κάποιες στιγμές να σε κουράσει με την κτητικότητά του. Ο Αιγόκερως είναι λάτρης της παράδοσης, θέλει στη σχέση του όλα να πηγαίνουν ρολόι, μαζί του μπορείς να έχεις τη μόνιμη σχέση που επιθυμείς, αρκεί να αποδεχτείς ότι κάποιες στιγμές θα βάζει τη δουλειά του πάνω από εσένα.


Περισσότερα Γ


Ταιριάζεις με Δίδυμο, Ζυγό και Υδροχόο


« Ζήσε τη στιγμή» είναι το μότο της ζωής σου για αυτό και αναζητάς έναν άνθρωπο που θα διασκεδάζετε, θα περνάτε όμορφες στιγμές και εκτός από ερωτικά θα ταιριάζετε και σαν φιλαράκια. Με τα ζώδια του αέρα μπορείς να ζήσεις τις στιγμές που πάντα ονειρευόσουν, γιατί έχουν την ικανότητα να σου προσφέρουν μία σχέση γεμάτη αλλαγές, επικοινωνία και διασκέδαση. Με το Δίδυμο θα απολαύσεις τα ταξίδια, την κοινωνική ζωή και θα  μοιράζεσαι πολύ καλή επικοινωνία. Οι τάσεις ανεξαρτησίας του, μπορεί κάποιες στιγμές να σε προβληματίσουν, όμως με το χιούμορ αλλά και εξυπνάδα του θα καταφέρνει να σπάει τον πάγο που θα δημιουργείται ανάμεσά σας.  Ο Ζυγός είναι ένας ερωτικός σύντροφος που θα σου κάνει δώρα, θα σε πηγαίνει σε καλά εστιατόρια, θα ζήσεις μαζί του στιγμές καλοπέρασης αλλά και πολυτέλειας. Η αναποφασιστικότητά του θα είναι το «μελανό» σημείο της σχέσης σας, όμως είναι τόσο καλότροπος και υποχωρητικός που πραγματικά θα σε γοητεύσει. Με έναν Υδροχόο θα έχεις πάντα κάτι καινούριο να μάθεις, θα ζήσεις νέες εμπειρίες και θα νιώσεις ότι βρήκες έναν άνθρωπο που μπορείς να τα συνδυάζεις όλα, τον έρωτα, τις συγκινήσεις και την επικοινωνία. Αν όμως προσπαθήσεις να τον εγκλωβίσεις και ξεκινήσεις τα ερωτικά πείσματα, τότε δεν θα αργήσει να φύγει μακριά και να παραμείνει μονάχα καλό σου φιλαράκι.



Περισσότερα Δ


Ταιριάζεις με Καρκίνο, Σκορπιό και Ιχθύ


Αυτό το διάστημα έχεις ανάγκη να ζήσεις την αληθινή αγάπη. Αναζητάς έναν ευαίσθητο, τρυφερό και ρομαντικό σύντροφο που θα έχει τη διάθεση να αφιερωθεί αποκλειστικά σε σένα και να σου δώσει όλα όσα έχεις ανάγκη αυτό το διάστημα : αγάπη, στοργή, ενδιαφέρον, συναίσθημα και πολύ ρομαντισμό. Οι επιθυμίες σου μπορούν να γίνουν πραγματικότητα αν επιλέξεις στο πλάι σου ένα απο τα ζώδια του νερού δηλαδή έναν Καρκίνο, Σκορπιό ή Ιχθύ! Ο Καρκίνος θα σου αφιερωθεί πλήρως, θα σε κάνει να αισθανθείς μοναδικά με την φροντίδα και την ζεστασιά του, όμως κάποιες στιγμές θα σε κουράσει με τις συναισθηματικές του εναλλαγές αλλά και με την υπερβολική του ευαισθησία. Με τον Σκορπιό θα ζήσεις στο έπακρο όλα τα συναισθήματα. Έρωτας, αγάπη και συναισθηματική αποκλειστικότητα θα σε κάνουν να νιώσεις πληρότητα, ενδέχεται όμως κάποιες στιγμές θα πιεστείς με την υπερβολική συμπεριφορά του αλλά και τις ζήλιες του.  Με τον Ιχθύ θα ζήσεις το απόλυτο ρομάντζο, έναν έρωτα σαν να έχει βγει απο τα παραμύθια, οι ανασφάλειές του μπορεί να γίνουν εκνευριστικές όμως θα κάνει τα πάντα για να σε κρατήσει στο πλάι του.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.