Header Ads


Οι λόγοι του «διαζυγίου» με Ενομπακάρε!

Οι λόγοι του «διαζυγίου» με Ενομπακάρε!


Οι λόγοι που η καριέρα του Αφρικανού τελείωσε τόσα άδοξα - Όλα όσα έκανε!
Πριν μερικούς μήνες ήρθε στο προσκήνιο η περίπτωση του Μπράιτ Ενομπακάρε. Ο Αφρικανός εξτρέμ έχει ανδροθεί ποδοσφαιρικά στην Αγγλία.
Ο Αφρικανός εξτρέμ έχει ανδροθεί ποδοσφαιρικά στην Αγγλία. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Γουλβς και με τους «λύκους» έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο. Ο νεαρός κατάφερε να εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του και τότε τράβηξε το ενδιαφέρον του Αντόνιο Κόντε. Ο Ιταλός ήταν τότε προπονητής της Τσέλσι και άρχισε να παρακολουθεί από κοντά τον παίκτη. Ωστόσο η πορεία του το επόμενο διάστημα δεν ήταν αυτή που θα περίμεναν πολλοί.

Μετά από μερικούς αποτυχημένους δανεισμούς σε ομάδες χαμηλότερης κατηγορίας ο Ενομπακάρε ήταν ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αρκετό διάστημα πριν ανοίξει η μεταγραφική περίοδος η ΑΕΚ έφερε τον νεαρό επιθετικό στην Αθήνα. Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε με τον Αντόνιο Κόντε προκειμένου να μάθει περισσότερες πληροφορίες. Ο Ιταλός έκρινε πως αξίζει να πάρει το ρίσκο με την απόκτηση του. Όλο αυτό το διάστημα ο παίκτης έκανε κανονικά προπονήσεις, ενώ πήρε μέρος και στην προετοιμασία.

Πως ήρθε η ρήξη με Ενομπακάρε

Η αρχική άποψη των ανθρώπων της ΑΕΚ για τον παίκτη ήταν θετική. Ωστόσο στη συνέχει έβγαλε έναν τραυματισμό με αποτέλεσμα να πάει και πάλι πίσω σε σχέση με τους συμπαίκτες του. Στο παιχνίδι με τη Λαμία ο Μάσιμο Καρέρα τον πήρε στην αποστολή και μάλιστα στα τελευταία λεπτά τον έριξε στο παιχνίδι. Στη μοναδική του συμμετοχή με τα «κιτρινόμαυρα» κατάφερε να σκοράρει και ένα τέρμα. Με την Βόλσφμπουργκ δεν αγωνίστηκε καθόλου και φτάσαμε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ο Μάσιμο Καρέρα επέλεξε να τον αφήσει εκτός αποστολής κάτι που προκάλεσε πολλές απορίες. Λίγες μέρες αργότερα έγινε γνωστό ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν είναι καθόλου χαρούμενοι με την εικόνα του Ενομπακάρε.

Όπως γράφει η «Ώρα των Σπορ», τα πειθαρχικά παραπτώματα που υπέπεσε ο Νιγηριανός φορ ήταν πολλά, ειδικά τις αρχές Αυγούστου και μετά. Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως μεταξύ άλλων καλούσε φίλους για… παιχνίδια, όταν η αποστολή βρισκόταν σε απομόνωση σε καλοκαιρινή προετοιμασία, μέχρι και ακόμα πιο σοβαρά. Επίσης, οι συνεχείς μικροτραυματισμοί του φαίνεται πως ήταν απόρροια της άστατης εξωγηπεδικής ζωής του. Για αυτό και η ΑΕΚ αποφάσισε να μην συνεχιστεί η συνεργασία τους, ενώ σύμφωνος φέρεται να ήταν και ο Ενομπακάρε επικαλούμενος μάλιστα και κάποια οικογενειακά θέματα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.