Header Ads


Η αποστολή της ΑΕΚ για Ατρόμητο!

Η αποστολή της ΑΕΚ για Ατρόμητο!


Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο, με τον Μάσιμο Καρέρα να αφήνει εκτός 22μελούς αποστολής τους Ενομπακάρε και Αλμπάνη, λόγω τακτικής και ίωσης.
Ολοκληρώθηκε χωρίς νέα απρόοπτα η σημερινή (3/10) προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα και μαζί η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι της «Ένωσης» με τον Ατρόμητο.

Οι Μιχάλης Μπακάκης, Ζίγκα Λάτσι, Κώστας Γαλανόπουλος και Ντάμιαν Σιμάνσκι ακολούθησαν τα ατομικά τους προγράμματα εκγύμνασης, ενώ ο Χρήστος Αλμπάνης έμεινε εκτός λόγω ίωσης.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (4/10) αγώνα πρωταθλήματος στο Περιστέρι, αφήνοντας εκτός για λόγους τακτικής τον Μπράι Ενομπακάρε.

Αντιθέτως, σε αυτήν βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Παουλίνιο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Μπότος, Γκαρσία, Λιβάγια, Ανσαριφάρντ και Ολιβέιρα.
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.