Header Ads


Ο Αϊντάρεβιτς «ακτινογραφεί» τον Τάνκοβιτς!

Ο Αϊντάρεβιτς «ακτινογραφεί» τον Τάνκοβιτς!


Ο Άστριτ Αϊντάρεβιτς ανέλυσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Μουαμέρ Τάνκοβιτς.
Ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει “ξοδέψει” τα περισσότερα χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας στη Σουηδία.

Έχει φορέσει τη φανέλα της Φάλκενμπεργκ, της Έρεμπρο, της Νόρκεπινγκ, της Χέλσινμποργκ και της Τζουργκάρντεν εντός συνόρων και εκτός της ΑΕΚ, της Λίβερπουλ, της Λέστερ και της Σταντάρ Λιέγης.

Ο 30χρονος μέσος γνωρίζει το Σουηδικό πρωτάθλημα καλύτερα από τον καθένα, όπως φυσικά και τους παίκτες που αγωνίζονται σ' αυτό και έχει παίξει αντίπαλός τους. Ένας απ' αυτούς είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς, ο οποίος αγωνιζόταν με τη φανέλα της Χάμαρμπι από το 2017. 

Τη σεζόν 2019-20 που ο Τάνκοβιτς πέτυχε 11 γκολ σε 19 ματς πρωταθλήματος και Κυπέλλου, ο Αϊντάρεβιτς αγωνιζόταν στην Τζουργκάρντεν. 

Ο πρώην μέσος της ΑΕΚ μίλησε αποκλειστικά στο Novasports.gr για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης τονίζοντας αρχικά:

“Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που χρησιμοποιείται κυρίως στην αριστερή πλευρά της επίθεσης, έχοντας παράλληλα την ικανότητα να συγκλίνει στον άξονα και να δημιουργεί ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του, αλλά και τον ίδιο” ανέφερε ο 30χρονος Σουηδός χαφ για τον Τάνκοβιτς, τον οποίο παρομοίασε με τον Πέτρο Μάνταλο. 

“Θα μπορούσα να πω ότι έχει παρόμοια ποιότητα με αυτή του Μάνταλου. Έχει αρκετά καλή ταχύτητα στο παιχνίδι του, έχει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση σε όλους τους τομείς. Έχει καλή μεταβίβαση και υποδοχή της μπάλας και μπορεί επίσης να σουτάρει καλά”. 

Κλείνοντας την “ακτινογραφία” του Τάνκοβιτς, ο Αϊντάρεβιτς τονίζει ότι το σημαντικότερο προσόν του 25χρονου εξτρέμ είναι η δημιουργία.Θεωρώ ότι το μεγαλύτερο προτέρημα στο παιχνίδι του Τάνκοβιτς είναι η ικανότητα που έχει στο να δημιουργεί ευκαιρίες. Είναι αρκετά δημιουργικός ποδοσφαιριστής για το παιχνίδι της ομάδας του”. 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.