Header Ads


Unlabelled Αποχωρεί ο Σωτήρης Τσιόδρας!

Αποχωρεί ο Σωτήρης Τσιόδρας!


Μετά τη νέα επίθεση που δέχτηκε!
Η επιστροφή του Σωτήρη Τσιόδρα στην ενημέρωση προκάλεσε πολλές και ποικίλες αντιδράσεις. Η πλειονότητα των πολιτών χάρηκε με την επιστροφή του καθηγητή ο οποίος μίλησε απλά και ανθρώπινα στον κόσμο για να του δώσει να καταλάβει την κρισιμότητα των στιγμών, χωρίς όμως να του κουνάει το δάχτυλο.

Δεν ήταν λίγοι και εκείνοι όμως που επιτέθηκαν με σφοδρότητα στον κ. Τσιόδρα κατηγορώντας τον ότι δεν μιλάει ως επιστήμονας, αλλά ως πολιτικός.

Η επίθεση αυτή έκανε τον καθηγητή Τσιόδρα να αναθεωρήσει την απόφαση που είχε πάρει για επιστροφή μπροστά απ’ τις κάμερες για να βοηθήσει όσο μπορεί σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση.
Πλέον αποχωρεί οριστικά από την ενημέρωση του κοινού και παραμένει στο πόστο του πίσω από τις κάμερες. Θεωρεί ότι η έκθεση του στη δημοσιότητα δεν κάνει πια καλό ούτε στον ίδιο, αλλά ούτε και στην κοινωνία.

Το τελευταίο που θέλει να βλέπει είναι τον κόσμο χωρισμένο σε στρατόπεδα που το μεν τον στηρίζει και το δε τον υβρίζει. Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, η εμφάνιση του Σωτήρη Τσιόδρα την Τρίτη ήταν και η τελευταία μπροστά απ’ τις κάμερες.

Πηγή: instanews
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.