Header Ads


Σιμόες: «Η ΑΕΚ θα έρθει στην Μπράγκα να πάρει βαθμούς!»

Σιμόες: «Η ΑΕΚ θα έρθει στην Μπράγκα να πάρει βαθμούς!»


Ο Αντρέ σε συνέντευξή του στην Πορτογαλία… προειδοποιεί τους συμπατριώτες του για τον αγώνα της Πέμπτης – «Δεν βλέπουμε το EuropaLeagueσαν… βόλτα. Θέλουμε να προκριθούμε όπως πριν δυο χρόνια».
Σε συνέντευξή του στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στο sapo.pt ο Αντρέ Σιμόες μίλησε για τον αγώνα της Πέμπτης και το ταξίδι της ΑΕΚ στην Μπράγκα.

Ο εκ των αρχηγών της Ένωσης, που όμως λόγω τραυματισμού δεν θα αγωνιστεί, τόνισε στους συμπατριώτες του πως η ΑΕΚ θα πάει στην Πορτογαλία με τη φιλοδοξία να πάρει βαθμούς απ’ το παιχνίδι.

«Ελπίζω να είναι ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι. Γνωρίζω καλά την Μπράγκα γιατί παρακολουθώ το πορτογαλικό πρωτάθλημα και οι ομάδας του Καρβαχάλ παίζουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Ως εκ τούτου δεν θα μου κάνει έκπληξη εάν η Μπράγκα κάνει φέτος ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι η ΑΕΚ έχει τη δύναμη. Είναι μία συμπαγής, σκληρή ομάδα που θέλει να πάρει βαθμούς. Στο EuropaLeague δεν πάμε για… βόλτα. Εχουμε την ελπίδα να επαναλάβουμε ό,τι κάναμε πριν δυο χρόνια, όταν περάσαμε από τους ομίλους». Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι ο Σιμόες έχει μυϊκό πρόβλημα και δεν θα αγωνιστεί την Πέμπτη, για να υπογραμμίσουν στην Πορτογαλία το γκολ του Αντρέ κόντρα στη Βόλφσμπουργκ: «Σημείωσα ένα σημαντικό γκολ για το σύλλογο, για να προκριθούμε στη φάση των ομίλων. Ηταν ένα όμορφο γκολ. Η ομάδα αντέδρασε καλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Οι προσδοκίες είναι πάντα θετικές». Οσο για την επιστροφή αρκετών Πορτογάλων της ΑΕΚ στη χώρα τους και τον κοροναϊό ο Σιμόες είπε: «Κανείς δεν μπορεί να μας επισκεφθεί στο ξενοδοχείο λόγω του Covid-19, αλλά είναι πάντα χαρά μας να ξαναγυρίζουμε την πατρίδα μας, να μιλήσουμε τη γλώσσα μας, να πάμε στα πορτογαλικά γήπεδα. Ελπίζω η ομάδα να δείξει μία καλή εικόνα στην Μπράγκα». Οσο για την πορεία του ομίλου και τα κίνητρα που έχει η ΑΕΚ, ο Σιμόες τόνισε: «Πηγαίνουμε με επιπλέον κίνητρα, γιατί πολλοί παίκτες θα ζήσουν αυτή την εμπειρία για πρώτη φορά. Αυτά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και ο ανταγωνισμός που υπάρχει, φέρνουν πάντα επιπλέον κίνητρα».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.