Header Ads


Σκέφτεται τους Χνιντ-Νεντελτσεάρου για ΠΑΟΚ ο Καρέρα!

Σκέφτεται τους Χνιντ-Νεντελτσεάρου για ΠΑΟΚ ο Καρέρα!


Η εικόνα των δύο στόπερ ήταν καλή στο χθεσινό φιλικό και ο Μάσιμο Καρέρα, λόγω του τραυματισμού Τσιγκρίνσκι, σκέφτεται να τους ξεκινήσει κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Μία καλή ευκαιρία για… ξεμούδιασμα αποτέλεσε για την ΑΕΚ το χθεσινό φιλικό με τον Ιωνικό στα Σπάτα.

Ο Μάσιμο Καρέρα είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ορισμένους παίκτες και παράλληλα να κάνει κάποιες δοκιμές ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Πρώτο «εμπόδιο» για την ομάδα του αποτελεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ ακολουθεί η σημαντική αναμέτρηση με την Μπράγκα στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Μεταξύ των δοκιμών που έκανε ο Ιταλός τεχνικός ήταν η χρησιμοποίηση του Χνιντ και του Νεντελτσεάρου στο αρχικό σχήμα και, μάλιστα, αγωνίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης.

Ο βαθμός που πήρε το συγκεκριμένο αμυντικό δίδυμο ήταν καλός, με τον Τυνήσιο άσο μάλιστα να πετυχαίνει ένα γκολ (το άλλο με πέναλτι ο Λιβάγια).

Όσον αφορά τον Ρουμάνο στόπερ, έδειξε σε καλό επίπεδο ετοιμότητα. Ήταν δυνατός στον «αέρα», ενώ είχε γενικά καλές τοποθετήσεις.

Από τη στιγμή που ο Τσιγκρίνσκι έχει ενοχλήσεις, ίσως ο κ. Καρέρα να προφυλάξει τον Ουκρανό κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά» και να πάει με το ίδιο δίδυμο στην αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς.

Από την πλευρά του, ο Μπακάκης ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και έκανε θεραπεία.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.