Header Ads


Ο Τζόκοβιτς στον δρόμο του Στέφανου!

Ο Τζόκοβιτς στον δρόμο του Στέφανου!


Έστω και μετά από ανέλπιστη... περιπέτεια, ο Νόβακ Τζόκοβιτς φάνηκε συνεπής στο ραντεβού με τον Στέφανο Τσιτσιπά στα ημιτελικά του Roland Garros!
Έχοντας πρόβλημα τόσο στον ώμο, όσο και στον λαιμό, ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο έχασε το πρώτο σετ κόντρα στον εκπληκτικό Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, αλλά τελικά επικράτησε με 4-6, 6-2, 6-3, 6-4 και πέρασε για δέκατη φορά στην καριέρα του στην τετράδα του παριζιάνικου σλαμ.

Πιέστηκε αρκετά από τον Ισπανό (Νο.18), είχε και αρκετά νεύρα, ωστόσο κατάφερε να πετύχει τον στόχο του και να φτάσει στην 36η νίκη του σε 37 αγώνες τη φετινή σεζόν. Σημειώστε, βέβαια, ότι δεν έχει χάσει εντός court, καθώς αυτή η μία «ήττα» ήταν η αποβολή του από το US Open, όταν τραυμάτισε επόπτρια γραμμών με το μπαλάκι!

Νόλε και Στέφανος έχουν συναντηθεί άλλες πέντε φορές στην καριέρα τους, με τον Νόλε να προηγείται στο head to head με 3-2, όμως δεν έχουν ξαναπαίξει σε Grand Slam. Φέτος συναντήθηκαν στον τελικό του Ντουμπάι, όπου ο Τζόκοβιτς είχε πάρει τη νίκη σε straight sets.

Έχουν αναμετρηθεί μια φορά στο χώμα, πέρυσι στον τελικό της Μαδρίτης, όπου ο 33χρονος Σέρβος είχε πάλει κερδίσει σε straight sets.

Tο μεγάλο ματς θα διεξαχθεί την Παρασκευή (9/10), όπως και αυτό του Ράφα Ναδάλ με τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν. Ο τελικός θα γίνει την Κυριακή (11/10).

Aύριο θα μάθουμε το ζευγάρι του τελικού των γυναικών (10/10) και θα βγει από τους αγώνες Σβιόντεκ-Ποντορόσκα και Κένιν-Κβίτοβα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.