Header Ads


Ολιβέιρα: «Δεν υπάρχει φαβορί - Καλή προσθήκη ο Καρίμ για ΑΕΚ»

Ολιβέιρα: «Δεν υπάρχει φαβορί - Καλή προσθήκη ο Καρίμ για ΑΕΚ»


Ο Νέλσον Ολιβέιρα μίλησε για το ματς με την Μπράγκα και τη συνεργασία του με τον Ιρανό φορ.

Ματς χωρίς φαβορί θεωρεί το αυριανό της ΑΕΚ με την Μπράγκα ο Νέλσον Ολιβέιρα, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου.


«Γνωρίζω πολύ καλά την Μπράγκα. Περιμένω ένα ισορροπημένο παιχνίδι, όπως και όλα του ομίλου. Η Μπράγκα είναι μια πολύ γρήγορη ομάδα. Είμαστε αρκετά ανταγωνιστικοί κι εμείς όμως, παίζουμε πολύ δυναμικά και περιμένω ένα παιχνίδι στο οποίο δεν υπάρχει φαβορί», τόνισε ο Πορτογάλος φορ.

Ερωτηθείς αν έχει μιλήσει με κάποιον από τους αντιπάλους του, απάντησε: «Δεν έχω μιλήσει με κάποιον συγκεκριμένα. Γνωρίζω πολύ καλά τον Παουλίνιο, από παιδί. Η Μπράγκα έχει πολλούς καλούς παίκτες, αλλά μου αρέσει περισσότερο ως σύνολο. Είναι μια ομάδα που ξεχωρίζει τα τελευταία χρόνια, ανεξάρτητα από το ποιος είναι προπονητής».

Σχετικά με το αν έχει έξτρα κίνητρο που θα παίξει στην πατρίδα του και αν του αρέσει να παίζει μαζί με τον Ανσαριφάρντ, είπε: «Είναι ιδιαίτερο να παίζω στην πατρίδα μου και ειδικά απέναντι σε μια ομάδα που ξέρω καλά. Όμως όταν αρχίζει το ματς είναι ένα παιχνίδι και τα ξεχνάμε όλα. Όσο για τον Καρίμ, φυσικά και μου αρέσει να παίζω μαζί του, όπως και με τους άλλους παίκτες. Είναι καλός ποδοσφαιριστής, ήταν μια καλή προσθήκη στο ρόστερ μας και μας έχει βοηθήσει».

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.