Header Ads


Καμπάεφ: «Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο η ΑΕΚ, να κερδίσουμε τους Έλληνες»

Καμπάεφ: «Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο η ΑΕΚ, να κερδίσουμε τους Έλληνες»


Ο ποδοσφαιριστής της Ζόρια, επόμενης αντιπάλου της ΑΕΚ στο Europa League μίλησε για τις πιθανότητες που έχει η ομάδα του να προκριθεί στην επόμενη φάση του θεσμού
Για την συμμετοχή της Ζόρια στο Europa League σε ένα δύσκολο - όπως παραδέχθηκε - όμιλο με Λέστερ, ΑΕΚ και Μπράγκα μίλησε ο ποδοσφαιριστής του ουκρανικού συλλόγου, Βλάντισλαβ Καμπάεφ.

Αρχικά, ο 25χρονος φορ τόνισε πως η ομάδα του κόντρα στην Μπράγκα άξιζε κάτι καλύτερο από την ήττα με 0-2 και συνέχισε μιλώντας για την εξέλιξη του Ομίλου. "Έχουμε πιθανότητες να προκριθούμε. Η Λέστερ είναι Λέστερ. Έχει ήδη ξεφύγει. Προσπαθήσαμε με την Μπράγκα. Πλέον κοιτάμε την ΑΕΚ. Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο ως ομάδα. Μια καλή σταθερή ομάδα είναι. Θα προετοιμαστούμε για να κερδίσουμε τον αγώνα με τους Έλληνες. Δεν υπάρχει άλλη ευκαιρία για μας. Μπήκαμε στον Όμιλο όχι μόνο για να παίξουμε και να πάρουμε εμπειρίες. Αλλά θέλουμε μετά το χειμώνα να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Πιστεύω είναι όλα στα χέρια και τα πόδια μας. Συνεχίζουμε δυνατά", τόνισε.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.