Header Ads


Κουντουρά: «Η ΑΕΚ επέστρεψε εκεί όπου ανήκει»

Κουντουρά: «Η ΑΕΚ επέστρεψε εκεί όπου ανήκει»


Η αρχηγός της ΑΕΚ μίλησε για την επιστροφή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ στην Α1!
Η αρχηγός της ΑΕΚ, Έλενα Κουντουρά μίλησε για την επιστροφή της ΑΕΚ στα μεγάλα… σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ και τους στόχους της ενόψει της νέας σεζόν που ξεκινάει το Σάββατο, έπειτα από 7 μήνες λόγω κορωνοϊού!
Η Ελληνίδα πασαδόρος της Ένωσης μίλησε στο Onsports για την ολοκλήρωση της προετοιμασία της ομάδας της, αλλά και για τις βλέψεις της ενόψει του νέου πρωταθλήματος, που σίγουρα θα είναι διαφορετικό, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, που έχει επηρεάσει καθολικά τον αθλητισμό.

Πως ήταν η φετινή πορεία της προετοιμασίας της ΑΕΚ, ενόψει της έναρξης της σεζόν;

«Η προετοιμασία μας ήταν πολύ δυνατή. Ο κόουτς (σ.σ. Κώστας Αρσενιάδης) είναι πολύ απαιτητικός από εμάς. Είναι η περίοδος εξάλλου που μπαίνουν οι βάσεις και οι αγωνιστικές αρχές της ομάδας. Δουλεύουμε  πάρα πολύ σκληρά κάθε μέρα ώστε να είμαστε έτοιμες τόσο στην πρεμιέρα όσο και στην διάρκεια του πρωταθλήματος».

Ποιοι οι στόχοι για τη νέα σεζόν για την ΑΕΚ, που επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία;

«Η ομάδα επέστρεψε μετά από καιρό εκεί όπου ανήκει.  Ήταν μια δύσκολη περίοδος, αλλά με τις σωστές κινήσεις που έγιναν από την διοίκηση και με την βοήθεια του κόσμου μας, καταφέραμε να βρισκόμαστε πάλι στην μεγάλη κατηγορία και στο γυναικείο βόλεϊ. Η ΑΕΚ είναι ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό.  Σε οποιοδήποτε αγώνισμα.  Οπότε κι εμείς δουλεύουμε σε αυτή την βάση».

Πως φαντάζεσαι το πρωτάθλημα με τον κορονοιό να έχει μπει στο γήπεδο αλλάζοντας το πρωτόκολλο των αγώνων και υποχρεώνοντας τις ομάδες να παίξουν χωρίς τον κόσμο τους;

«Φέτος το πρωτάθλημα θα είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα χρόνια.  Υπάρχει το θέμα του κορονοϊού που έχει αντίκτυπο και στον αθλητισμό. Δυστυχώς δεν θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο κάτι που είναι λυπηρό, αλλά αναγκαίο στην προσπάθεια που γίνεται για την καταπολέμηση του ιού. Επίσης θα έχουμε 2 ομίλους για πρώτη φορά φέτος στην κατηγορία. Είναι αρκετά παράξενο αλλά είναι κάτι που θα πρέπει  να το διαχειριστούν όλες οι ομάδες και να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.