Header Ads


Βασιλιάς στη σκόνη ο Ναδάλ - Περιμένει Τσιτσιπά ή Τζόκοβιτς!

Βασιλιάς στη σκόνη ο Ναδάλ - Περιμένει Τσιτσιπά ή Τζόκοβιτς!


Είναι ο άρχοντας του Roland Garros και το απέδειξε ο Ναδάλ. Ο Ισπανός υπέταξε τον Σβάρντζαμ και περιμένει στον τελικό Τσιτσιπά ή Τζόκοβιτς.
Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει στο χώμα τον Ναδάλ.

Ο βασιλιάς της σκόνης έκανε το καθήκον του, επανέλαβε ακόμα μια φορά αυτό που κάνει κάθε χρόνο στο Παρίσι και αφού υπέταξε 3-0 τον Σβάρντζαμ έκλεισε εισιτήριο για τον τελικό του Roland Garros για 13η φορά στην καριέρα του.

Ο άρχοντας του χώματος, Νο 2 στον κόσμο, που έχει 12 νίκες σε ισάριθμους τελικούς στο Παρίσι και έχει χάσει μόλις δύο ματς από το 2005 περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του που θα είναι ένας εκ των Τσιτσιπά ή Τζόκοβιτς που κοντράρονται αυτή την ώρα.

Όσον αφορά το ματς με τον Αργεντινό Σβάρντζαμ, για τον Ισπανό ήταν δυσκολότερο από όσο μαρτυρά το τελικό 6-3, 6-3, 7-6(0).

Το πρώτο σετ διήρκησε 67 λεπτά, γεγονός που καταδεικνύει ότι ο Ναδάλ χρειάστηκε να επιστρατεύσει τα δυνατά του χαρτιά για να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Βέβαια το έργο το ξέρει, αφού σε ημιτελικό στο Roland Garros δεν έχει χάσει ποτέ.

Από εκεί και πέρα ο Αργεντινός πάλεψε να μπει στο ματς στο τρίτο σετ, αλλά ο Ναδάλ στο τάι μπρέικ το «καθάρισε» και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του στον τελικό, εκεί που θα κληθεί να υπερασπιστεί τον τίτλο του κορυφαίου των κορυφαίων στο χώμα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.