Header Ads


Γκαρσία: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός»

Γκαρσία: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός»


Ο σοβαρός τραυματισμός του Λιβαϊ Γκαρσία έγινε θέμα και στην πατρίδα του!
Στο Τρίνινταντ και Τομπάγκο η τοπική Newsday έκανε αναφορά στην ατυχία του Λιβάι Γκαρσία.
Μάλιστα, το ίδιο μέσο ενώ επικοινώνησε και με τον άσο της ΑΕΚ, ο οποίος υποσχέθηκε: «Θα γυρίσω πιο δυνατός».

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο εξτρέμ της ΤΤ και της ΑΕΚ Αθηνών Λιβαϊ Γκαρσία μπορεί να χάσει τη φάση των ομίλων του UEFA Europa League μετά από τον σοβαρό τραυματισμό της Κυριακής. Ο 22χρονος, που αποκτήθηκε τον περασμένο μήνα για τον ελληνικό σύλλογο, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα εναντίον του Atromitos FC – μόλις το τέταρτο παιχνίδι του για τη νέα του ομάδα. Ηταν στην αρχική ενδεκάδα, αλλά έπρεπε να αντικατασταθεί μόλις στο 15ο λεπτό αφού έπεσε χωρίς επαφή στο έδαφος με θλάση. Μεταφέρθηκε άμεσα με φορείο από το ιατρικό προσωπικό.

Ο Garcia είχε πάρει πάσα από τον συμπαίκτη του Karim Ansarifard στη δεξιά πλευρά και απέφυγε τον αμυντικό του Ατρομήτου, αλλά λίγο μετά έπεσε, κρατώντας τον αριστερό του μηρό. Ο Γκαρσία είπε στη Newsday τη Δευτέρα ότι υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού. Μας μίλησε και μας είπε ότι είναι μια «δύσκολη κατάσταση».

Μόλις πριν από τέσσερις μέρες η ΑΕΚ Αθηνών νίκησε τη VfL Wolfsburg 2-1 για να εξασφαλίσει μια θέση στη φάση στους ομίλους του UEFA Europa League. Η ομάδα του Γκαρσία είναι στο ίδιο γκρουπ με τους πρώην πρωταθλητές της Αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ Leicester City FC, την Μπράγκα της Πορτογαλίας και την ουκρανική ομάδα Zorya Luhansk.

Η φάση των ομίλων θα διαρκέσει από τις 22 Οκτωβρίου έως τις 10 Δεκεμβρίου. Ο Γκαρσία είναι πιθανό να χάσει τα περισσότερα από αυτά τα παιχνίδια. «Δεν μπορώ καν να εξηγήσω το συναίσθημα», είπε αλλά πρόσθεσε: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.