Header Ads


Ισόπαλη με Νηρέα Χαλανδρίου και… πρώτος βαθμός!

Ισόπαλη με Νηρέα Χαλανδρίου και… πρώτος βαθμός!



Ισόπαλη 7-7 αναδείχθηκε η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ με τον Νηρέα Χαλανδρίου στην πρεμιέρα της Α’ Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Γυναικών.
Η “Ένωση” ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έχοντας το προβάδισμα μέχρι και τα τελευταία λεπτά του αγώνα. Ωστόσο, η αφλογιστία στο τελευταίο οκτάλεπτο, με την ΑΕΚ να μη βρίσκει δίχτυα, της στοίχισε κατακτώντας μόνο 1 από τους 3 βαθμούς που δικαιούνταν.

Στο πρώτο οκτάλεπτο, οι “κιτρινόμαυρες” μπήκαν… φουριόζες στην πισίνα και με τη Μπενέκου άνοιξαν το σκορ (1-0). Οι φιλοξενούμενες δε μπορούσαν να διασπάσουν την “κιτρινόμαυρη” άμυνα, ενώ στην επίθεση χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. 4′ πριν το τέλος της περιόδου, η Πρωτοπαπά με ωραίο σουτ έκανε το 2-0.

Στην δεύτερη περίοδο, η ομάδα του Χαλανδρίου εκμεταλλεύθηκε τα λάθη της ΑΕΚ και κατάφερε να μειώσει στο σκορ 6′ πριν το ημίχρονο (2-1). Μετά από εκατέρωθεν χαμένες ευκαιρίες, η Εύα Λούδη σκόραρε για λογαριασμό του “Δικεφάλου” για το 3-1. Λίγο πριν το ημίχρονο, ο Νηρέας κατάφερε να μειώσει σε 3-2 που ήταν και το σκορ της ανάπαυλας.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, Στρατιδάκη και Μπενέκου έδωσαν προβάδισμα 2 τερμάτων στην “Ένωση” με 4-2 και 5-3. Όσο περνούσε η ώρα οι “κιτρινόμαυρες” ανέβαζαν ρυθμούς τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση, και η Στρατιδάκη δεν άργησε να “γράψει” του 6-3. Οι φιλοξενούμενες μείωσαν σε 6-4, για να απαντήσει άμεσα η Πρωτοπαπά (7-4). Από εκείνο το σημείο και έπειτα, η ΑΕΚ έμοιαζε να έχει κολλήσει στην επίθεση, με τον Νηρέα να μειώνει σε 7-5.

Στην τελευταία περίοδο, οι αθλήτριες της Κικής Λιόση δε μπορούσαν να βρουν δίχτυα, παρά τις πολλές και μεγάλες ευκαιρίες. Ο Νηρέας όσο περνούσε η ώρα γινόταν πιο απειλητικός και με τέρματα 5:56 και 1:50 πριν το φινάλε, πήραν την ισοπαλία στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας με 7-7.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τη γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ, το Σάββατο (17/10, 17:00) όταν και φιλοξενείται στη Λάρισα από την τοπική ομάδα για την 2η αγωνιστική της Α’ Εθνικής Κατηγορίας.

ΑΕΚ – Νηρέας Χαλανδρίου 7-7

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 1-2, 4-3, 0-2.

ΑΕΚ (Λιόση): Τσουρή, Πρωτοπαπά 2, Λούδη Α., Λούδη Ε. 1, Πάτερου A., Μαστρόκαλου, Μπενέκου 2, Στρατιδάκη 2, Ζοφώλη, Μπαλωμενάκη, Παντελίδου, Γροζοπούλου, Lavi, Δανέζη, Πανάρετου.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Πεσματζόγλου): Λαζαρή, Bogachenko 1, Μαυρωτά 1, Κοτσάφτη, Kovacevic E., Πάτερου Ε. 2, Κανελλοπούλου, Μπόβαλη, Αγγελίδη 1, Hochberg 1, Κάσσαρη, Νιαρχάκου 1, Kovacevic S., Παπατριανταφύλλου, Παναγιώτη.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.