Header Ads


Επιστρέφει το «Κωνσταντίνου και Ελένης» με νέα επεισόδια;

Επιστρέφει το «Κωνσταντίνου και Ελένης» με νέα επεισόδια;


Ο ΑΝΤ1 πάει να προκαλέσει «τηλεοπτικό σεισμό» - Όλες οι λεπτομέρειες!
H επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» δικαίωσε τις προσδοκίες του ΑΝΤ1, με την κωμική σειρά να κρατά ψηλά την παρασκευάτικη prime time του σταθμού παρά τον τεράστιο ανταγωνισμό.

Φέτος, η επιτυχημένη σειρά του καναλιού του Αμαρουσίου έχει απέναντι της το LIVE του «Big Brother», παρόλα αυτά, όμως, καταφέρνει να σημειώνει ικανοποιητικότατα νούμερα τηλεθέασης αποδεικνύοντας πως έχει αποκτήσει φανατικό κοινό.

Γι’ αυτό και παρά το γεγονός πως οι δημιουργοί Χάρης Ρώμας και Άννα Χατζησοφιά έχουν ήδη ανακοινώσει το φινάλε της σειράς τον ερχόμενο Ιούνιο, σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, το κανάλι προσπαθεί να διαπραγματευτεί ακόμα έναν κύκλο για τη σεζόν 2021 – 2022.

Ο Χάρης Ρώμας, από τη μεριά του, έχει παραδεχτεί πως έχει ήδη σκεφτεί το οριστικό φινάλε της ιστορίας, πράγμα που σημαίνει πως εκ των πραγμάτων είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει συνέχεια. Εξάλλου, οι δημιουργοί είχαν ξεκαθαρίσει πως δεν έχουν πρόθεση να… τραβήξουν το σενάριο από τα μαλλιά.

Έτσι στο σενάριο φαίνεται πως έπεσε η σκέψη να επιστρέψει ο Χάρης Ρώμας το “Κωνσταντίνου και Ελένης“! Η ιδέα έπεσε στο τραπέζι από τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1 με τον σεναριογράφο και ηθοποιό σε πρώτη φάση να μην δείχνει ιδιαίτερα ζεστός! Οι πιθανότητες, πάντως, δεν είναι υπέρ του ΑΝΤ1…


Ανατροπή στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»: Δεν υπήρχε «Ελένη Βλαχάκη» στην αρχή!

Μια μεγάλη ανατροπή υπήρξε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», καθώς φαίνεται πως… «Ελένη Βλαχάκη» δεν υπήρχε στην αρχή, όπως αποκάλυψαν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές της σειράς.

Και όμως. Όσο απίστευτο και αν ακούγεται η Ελένη Ράντου δεν ήταν η πρώτη επιλογή του Χάρη Ρώμα για τον ρόλο. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη του, κατά τη συγγραφή του σεναρίου στο μυαλό του, η ηθοποιός που θα έκανε την Βλαχάκη δεν ήταν η Ράντου, αλλά η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Η ίδια η Ράντου μάλιστα είχε πει ότι όταν διάβασε το σενάριο «ήταν πολύ περισσότερο Δήμητρα. Φαινόταν ότι ήταν γραμμένο για τη Δήμητρα Παπαδοπούλου. Μετά το δουλέψαμε και έγινε πιο πολύ Ελένη».


Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τη συγκεκριμένη σειρά χωρίς τη Ράντου στη θέση της Βλαχάκη και πώς θα ήταν αν η πρώτη επιλογή του Ρώμα, η Δήμητρα Παπαδοπούλου είχε πάρει τον ρόλο, ενώ σίγουρα δεν ξέρατε ποια είναι η καταγωγή της «Μανταρινάκη».

Όσο για τον συμβολαιογράφο του θείου της σειράς, απ’ τον οποίο ξεκίνησαν όλα, ο Ρώμας σε ανύποπτη στιγμή είχε αποκαλύψει ένα ξεκαρδιστικό σκηνικό στο πρώτο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον ίδιο και την οικονόμο του θείου.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.