Header Ads


Κετσετζόγλου: «Τρίτο σερί ματς που η ΑΕΚ δέχεται γκολ από γέμισμα»

Κετσετζόγλου: «Τρίτο σερί ματς που η ΑΕΚ δέχεται γκολ από γέμισμα»


Ο Κώστας Κετσετζόγλου κρατά τη νίκη της ΑΕΚ, αλλά επισημαίνει και τις αδυναμίες.

Σημαντική νίκη, που όμως δεν πρέπει να καλύπτει και τις αδυναμίες που εμφανίστηκαν ξανά χαρακτήρισε αυτή της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΣ στα Γιάννινα ο Κώστας Κετσετζόγλου.


Σχολιάζοντας την αδυναμία που παρουσίασε πάλι η ΑΕΚ στο ψηλό παιχνίδι, είπε: «Είναι το τρίτο σερί γκολ που τρώει γκολ η ΑΕΚ από γέμισμα. Ήταν οφσάιντ, αλλά κι αν καλυπτόταν θα έμπαινε λογικά το γκολ. Έχουν αποκτηθεί ψηλά παιδιά, άρα μάλλον είναι θέμα συγχρονισμού. Ίσως είναι και λίγο φυσικό, γιατί δεν έχουν παίξει πολύ μαζί ο Χνιντ και ο Νεντελτσιάρου. Δεν νομίζω πως τίθεται θέμα ποιότητας των δύο στόπερ».

Για τη χρησιμοποίηση του Μάρκο Λιβάγια υπογράμμισε: «Μίλησαν την Παρασκευή, το θέμα δεν κουκουλώθηκε. Το αν θεωρείται λήξαν ή όχι θα το δούμε στην πορεία. Και οι δύο έχουν την προσωπικότητα και την εμπειρία να το διαχειριστούν. Ο Λιβάγια είχε καλή παρουσία όσο έπαιξε χθες».

Αναφερόμενος στην δυστοκία του Ολιβέιρα τόνισε: «Προσπαθεί πολύ, δεν είναι σε καμία περίπτωση αδιάφορος, αλλά έχει τη γκαντεμιά που κάποιες φορές εμφανίζεται στους φορ. Χθες σε μια εύκολη φάση για την αξία του δεν σκόραρε».

Για τα συνεχή παιχνίδια που καλούνται να βγάλουν τα χαφ είπε: «Είναι δύσκολο να σηκώσουν το βάρος μόνο οι Κρίστισιτς και Σάκχοφ. Ως λύση θα έβλεπα μόνο να μπει στην τριάδα του κέντρου ο Βασιλαντωνόπουλος. Ο Μπακάκης είχε παίξει στο κέντρο όταν ήταν στον Παναιτωλικό, αλλά στην ΑΕΚ δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε αυτή τη θέση. Άλλη λύση δεν βλέπω για εκεί».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.