Header Ads


Πρόβλημα και με Ινσούα, ετοιμάζει Μιτάι ο Καρέρα!

Πρόβλημα και με Ινσούα, ετοιμάζει Μιτάι ο Καρέρα!


Νέο πρόβλημα στην ΑΕΚ με Ινσούα - Ετοιμάζει τον 17χρονο Μιτάι ο Καρέρα για ΠΑΟΚ!
Ο Εμάνουελ Ινσούα ένιωσε ενοχλήσεις και δεδομένης της απουσίας του Έλντερ Λόπες, αλλά και του Μιχάλη Μπακάκη που στο παρελθόν έχει παίξει στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Μάσιμο Καρέρα δεν αποκλείεται να βάλει βασικό τον Μάριο Μιτάι. 

Ο 17χρονος αριστεροπόδαρος άσος, αρχηγός της Κ18 της Αλβανίας, έγινε μόλις τον Αύγουστο επαγγελματίας, αλλά θεωρείται παίκτης με μεγάλη προοπτική και ίσως πάρει την ευκαιρία.

Ο Ιταλός τεχνικός της «Ένωσης» έχει πολύ περιορισμένες επιλογές, ειδικά στο χώρο του κέντρου. Μόνον οι Σάχοφ και Κρίστισιτς είναι ετοιμοπόλεμοι και μοιάζει απίθανο να πάρει ευκαιρία ο Σαμπανάτζοβιτς. 

Αν προτιμηθεί το 4-2-3-1, τότε ο Τσιντώτας θα είναι στο τέρμα, με τον Βασιλαντωνόπουλο δεξιά, τον Τσιγκρίνσκι κι έναν εκ των Σβάρνα, Χνιντ και Νεντελτσιάρου θα είναι στόπερ και αριστερά τον Ινσούα ή τον Μιτάι. Μπροστά από το δίδυμο των κεντρικών χαφ θα είναι οι Τάνκοβιτς αριστερά, Μαχαίρας δεξιά, Λιβάγια πίσω από τον φορ και στην κορυφή Ολιβέιρα ή Ανσαριφάρντ. Αν προτιμηθεί τριάδα στην άμυνα, τότε οι δύο φορ θα βρεθούν μαζί στην ενδεκάδα.

Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Μάνταλος, καθώς και οι τραυματίες Μπακάκης, Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Γκαρσία και Σιμάνσκι.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.