Header Ads


Big Brother: Τι έκανε η Χριστίνα στον Παναγιώτη κάτω απο το σεντόνι; (vid)

Big Brother: Τι έκανε η Χριστίνα στον Παναγιώτη κάτω απο το σεντόνι; (vid)


Ακατάλληλα πλάνα ήρθαν στη δημοσιότητα στα social media, με τη Χριστίνα Ορφανίδου και τον Παναγιώτη Βαρουξή στο κρεβάτι…

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στο Big Brother είναι η Χριστίνα Ορφανίδου. Αρχικά η παίκτρια βρέθηκε στο επίκεντρο λόγω του βίντεο με τις προσωπικές, ερωτικές, της στιγμές που είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

Στη συνέχεια, όμως, η Χριστίνα άρχισε να απασχολεί για τις σχέσεις της με τον έναν από τους δυο δίδυμους, τον Παναγιώτη Βαρουξή.

Οι δυο τους στη διάρκεια του Big Brother ήρθαν αρκετά κοντά, με τη Χριστίνα ωστόσο σύμφωνα με τους τηλεθεατές και τους χρήστες των social media να «παίζει» με τον νεαρό και να χρησιμοποιεί στρατηγική έτσι ώστε να βγει εκείνη κερδισμένη.







Το θέμα, ωστόσο, που έχει προκύψει από το μεσημέρι της Πέμπτης είναι «καυτό» και έχει γίνει ήδη viral στα social media. Ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο twitter δείχνει τη Χριστίνα με τον Παναγιώτη στο κρεβάτι, σε τρυφερές στιγμές. Μάλιστα, οι περισσότεροι χρήστες αναρωτήθηκαν για το που ήταν τα… χέρια της παίκτριας τη στιγμή του βίντεο.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, οι δυο τους ήρθαν κάτι παραπάνω από κοντά και για πολλούς χρήστες των social media δεν θα αργήσει η στιγμή που θα προβληθούν και ερωτικές στιγμές από το σπίτι του Big Brother σε ζωντανή μετάδοση.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.