Header Ads


«Big Brother»: Διώχνει παίκτρια από το σπίτι με συνοπτικές διαδικασίες (vid)

«Big Brother»: Διώχνει παίκτρια από το σπίτι με συνοπτικές διαδικασίες (vid)


Ποια αποχωρεί - Τι αλλάζει άμεσα στο «Big Brother»!
Αλλάζει το σκηνικό στο «Big Brother», μετά τα έκτακτα μέτρα της παραγωγής προκειμένου να πάψουν ορισμένοι πάικτες να παραβαίνουν συστηματικά τους κανόνες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του «Μεγάλου Αδερφού», κυρώσεις θα δέχεται από εδώ και στο εξής όποιος παίκτης προσπαθήσει να μην ακουστεί στο control με «τεχνικές» απομάκρυνσης του μικροφώνου.

Οι τηλεθεατές είχαν πολλάκις διαμαρτυρηθεί για τη συστηματική αφαίρεση του μικροφώνου από πλευράς συγκεκριμένων παικτών, οι οποίο δεν επιθυμούν να… ακουστούν κάθε φορά που «μαγειρεύουν» της ψηφοφορίες προκειμένου να βγάζουν υποψηφίους με σκοπό να διώξουν συγκεκριμένους παίκτες από το σπίτι. 
 
Φαίνεται, όμως, πως η προειδοποίηση του «Βig Brother» δεν ήταν αρκετή και οι παραβάσεις συνεχίστηκαν. Έτσι, η παραγωγή «τιμώρησε» τη Σοφία Δανέζη και την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, βγάζοντας τις στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού και χωρίς δυνατότητα να γλιτώσουν τη δύσκολη αυτή με κάποια «χάρη» συμπαίκτη τους.



Σύμφωνα με το τηλεοπτικό κοινό, πάντως, η Σοφία είναι αυτή που θα αποχωρήσει, με την ίδια να πιστεύει ακριβώς το ίδιο καθώς ήδη ξεκίνησε να μαζεύει τα πράγματά της.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.