Header Ads


ΑΕΚ: Την Τετάρτη κόντρα στην Τσμόκι Μινσκ για την πρεμιέρα του BCL!

ΑΕΚ: Την Τετάρτη κόντρα στην Τσμόκι Μινσκ για την πρεμιέρα του BCL!


Πήρε παράταση η ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ΑΕΚ!
Ο αγώνας της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου απέναντι στην Τσμόκι Μινσκ δεν διεξήχθη κατά την ημερομηνία που ήταν προγραμματισμένος (21/10), λόγω θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα της Λευκορωσίας, τα οποία δεν επέτρεψαν να γίνει ταξίδι προς την Αθήνα.

Ως εκ τούτου η αναμέτρηση μεταφέρθηκε και από την πρώτη στιγμή αναζητήθηκε νέα ημερομηνία για την διεξαγωγή της.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μάλιστα, η ημερομηνία που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες είναι η 28η Οκτωβρίου. Μία εβδομάδα μετά την προκαθορισμένη ημερομηνία για το παιχνίδι των δύο ομάδων.

Η διοργανώτρια αρχή του BCL απηύθυνε την σχετική ερώτηση στην ΑΕΚ, για την συγκεκριμένη ημερομηνία, με την Ένωση να είναι θετική στο να διεξαχθεί η αναμέτρηση σε αυτή την ημερομηνία. Έτσι, το μόνο που απομένει είναι να μην υπάρξουν θετικά κρούσματα στην Τσμόκι Μινσκ, ώστε τα ταξιδέψει στην Ελλάδα και να αναμετρηθεί με την Ένωση, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του BCL.

Συν τοις άλλοις, ένας ακόμα λόγος για τον οποίο οι αναμετρήσεις των ομίλων έχουν κενό μίας εβδομάδας, είναι ώστε να αναπληρώνονται οι αγώνες κατά την εβδομάδα που υπάρχει κενό στο πρόγραμμα, ώστε να επηρεάζεται όσο το δυνατόν λιγότερο η ισορροπία της διοργάνωσης.
enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.