Header Ads


«300άρης» ο Μυλωνάς!

«300άρης» ο Μυλωνάς!


Η ΑΕΚ επικράτησε με 35-21 στη Νέα Φιλαδέλφεια του Ιωνικού για την 4η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Handball Premier.
Με βάση την επίσημη στατιστική του Συλλόγου, αυτή ήταν η 10η νίκη της “Ένωσης” επί των “μπλε” σε σύνολο 13 αγώνων και η 5η εκτός έδρας σε 7 αναμετρήσεις.

Στα γκολ, οι “κιτρινόμαυροι” έφτασαν τα 375 (206 εκτός έδρα) κόντρα στον Ιωνικό, με τους Ίωνες να φτάνουν τα 311 (173 εντός έδρας).

Αυτός ήταν ο 200ος αγώνας που έδωσε η ΑΕΚ ως φιλοξενούμενη στο Πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα έφτασε τις 408 αναμετρήσεις στην πρώτη κατηγορία.

Όσον αφορά τους χειροσφαιριστές της ομάδας μας, ο Χριστόδουλος Μυλωνάς σημείωσε 4 γκολ και έφτασε τα 300 σε όλες τις διοργανώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ. Ο 25χρονος άσσος, είναι ο 9ος αθλητής της ΑΕΚ που φτάνει τα 300 τέρματα, αποτελώντας τον 9ο κορυφαίο σκόρερ της ιστορίας του τμήματος.

Το δικό τους… milestone πέτυχαν οι Βαγγέλης Αραμπατζής και Χρήστος Κεδέρης. Οι δύο εξτρέμ του “Δικεφάλου”, πέτυχαν από 4 και 7 γκολ αντίστοιχα και έφτασαν τα 101 τέρματα με τα “κιτρινόμαυρα” αντίστοιχα. Έτσι, Αραμπατζής και Κεδέρης βρίσκονται στην 38η θέση των all time scorers της ΑΕΚ και συνεχίζουν να βρίσκουν δίχτυα με τη φανέλα της “Ένωσης”.

Ο Marin Buneta πέτυχε 1 γκολ και έφτασε τα 71 ως παίκτης της ΑΕΚ, “πιάνοντας” τον Μάρκο Οικονόμου στην 55η θέση των κορυφαίων σκόρερς του τμήματος.

Τέλος, ο Δημήτρης Τζηράς πέτυχε 10 γκολ, φτάνοντας τα 29 με τη φανέλα με το “Δικέφαλο” στο στήθος και ανεβαίνοντας στην 67η θέση των all time scorers.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.