Header Ads


Ζώδια και σχέσεις: Κι όμως αυτά είναι τα 3 πιο ξενέρωτα στο σeξ!

Ζώδια και σχέσεις: Κι όμως αυτά είναι τα 3 πιο ξενέρωτα στο σeξ!


Γιατί υπάρχουν άνθρωποι που βαριούνται το σeξ!
Υπάρχουν άνθρωποι που βαριούνται το σεξ, που δεν τους βγαίνει, που πνίγονται στην αυταρέσκειά τους και δεν έχουν καμία διάθεση να μοιραστούν το οτιδήποτε. Ναι, δεν έχουν καμία διάθεση να μοιραστούν ακόμη και στο σεξ.
Και όπως συμβαίνει με τα πάντα έτσι και τα άστρα έρχονται να μας δώσουν τα φώτα τους και να μας δείξουν τους πιο ξενέρωτους στο σεξ. Φυσικά, δεν πρόκειται για κανόνα, αλλά όπως πάντα δείχνουν μια τάση. Ετσι, για να έχουμε το νου μας.


Λέων

Ο Λέων θαυμάζει τόσο πολύ τον εαυτό του, ζει με μοναδικό σκοπό να είναι το επίκεντρο που δεν μπορεί να καταπολεμήσει αυτές τις εμμονές του ούτε και στο σεξ. Τον Λέοντα τον νοιάζει να περνά εκείνος καλά αλλά και πώς... φαίνεται στον καθρέφτη την ώρα του σεξ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν τον ενδιαφέρει το πώς περνάει ο παρτενέρ του. Αυτό και μόνο κάνει τον Λέοντα ξενέρωτο στο σεξ. Αν αποφασίσει να ρίξει ένα... βλέφαρο και στον παρτενέρ ίσως αλλάξει η κατάσταση.

Αιγόκερως

Ο επίσης αυτάρεσκος Αιγόκερως ακόμη και μετά το σεξ αισθάνεται ότι έχει θριαμβεύσει. Αυτή η αίσθηση που έχει ότι είμαι ο θεός δεν τον εγκαταλείπει ποτέ και δυστυχώς ούτε και στο σεξ. Οταν βέβαια αποφασίσει να... ενδώσει. Γιατί για τον Αιγόκερω το σεξ από κάποιο σημείο και μετά είναι... αγγαρεία. Μεγάλη αγγαρεία...

Δίδυμοι

Τάζουν πολλά, λένε πολλά και στον... πάτο μούργα. Με άλλα λόγια άλλα λένε και πολύ λιγότερα κάνουν. Είναι η φύση του Διδύμου που τον κάνει να μην μπορεί να είναι συνεπής στο λόγο του ούτε και στο σεξ! Φαντάζεται πολλά, υπόσχεται πολλά αλλά στην υλοποίηση... μηδέν. Ενδεχομένως και να βαριέται, αν προηγουμένως τα έχει σκεφτεί γιατί να τα κάνει και πράξη; Αλλωστε σε φίλους/ες ο Δίδυμος εύκολα μπορεί να πλάσει μια ιστορία στο μυαλό του για να τους την πουλήσει.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.