Header Ads


Κολονέλο: «Η ΑΕΚ στο γήπεδο δεν έχει μόνο 11 παίκτες»

Κολονέλο: «Η ΑΕΚ στο γήπεδο δεν έχει μόνο 11 παίκτες»


Το ισχυρό δέσιμο που υπάρχει ανάμεσα στα μέλη της ΑΕΚ τόνισε σε συνέντευξή του ο βοηθός του Μάσιμο Καρέρα, Τζιανλούκα Κολονέλο.

Για τη ζωή την Ελλάδα και την καθημερινότητα στην ΑΕΚ μίλησε σε ιταλικό Μέσο ο Τζιανλούκα Κολονέλο.


Ο βοηθός του Μάσιμο Καρέρα αναφέρθηκε στην πρόκριση των «κιτρινόμαυρων» και τόνισε το ισχυρό δέσιμο που υπάρχει ανάμεσα στα μέλη της ομάδας, ενώ, παράλληλα, σχολίασε την συμπεριφορά του κόσμου της ΑΕΚ και τη συνεργασία του με τον Ιταλό προπονητή.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στο «abruzzolivetv»:

Για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League: «Για εμένα είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ως παίκτης δεν κατάφερα ποτέ να αγωνιστώ στην Ευρώπη, οπότε ήταν ένα μοναδικό συναίσθημα. Τρελάθηκα κόντρα στη Βόλφσμπουργκ σα να έπαιζα εγώ στο γήπεδο. Κάναμε το τέλειο παιχνίδι, όπως και με τη Σεντ Γκάλεν και πήραμε την πρόκριση για τους ομίλους στο Europa League».

Για τον όμιλο με την Μπράγκα, τη Λέστερ και τη Ζόρια: «Είναι ένας δύσκολος όμιλος. Θα τα παίξουμε όλα για όλα και θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Είμαστε ενωμένοι και αυτό φαίνεται. Είναι αλήθεια ότι όταν η ΑΕΚ είναι στο γήπεδο δεν έχει μόνο 11 παίκτες. Αλλά έχει όλα τα μέλη της. Από τους οπαδούς μέχρι τον τελευταίο της υπάλληλο».

Για πώς νιώθει στην ΑΕΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος στην ΑΕΚ. Είναι ένα ιστορικό κλαμπ με διεθνή εμπειρία που προσπαθεί να αναπτύσσεται συνεχώς. Για τους οπαδούς, η ΑΕΚ είναι θρησκεία με την οποία ασχολούνται 24 ώρες το 24ωρο. Έτσι είναι η ζωή στην ΑΕΚ. Για αυτό τον λόγο είμαι χαρούμενος εδώ. Το κλαμπ επίσης είναι ιδανικό για να δουλεύει κανείς. Φτιάχνει και ένα μοναδικό γήπεδο και ακόμα περισσότερα».

Για τη συνεργασία του με τον Μάσιμο Καρέρα: «Έχουμε μια εξαιρετική σχέση. Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός. Όταν ήρθαμε υπήρχαν δυσκολίες. Τώρα πλέον τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Έχουμε εξαιρετική συνεργασία με όλη την ομάδα. Όλοι δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους κάθε μέρα».

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.