Header Ads


Σβάρνας: «Δικαιώνεται η δουλειά μου, να δίνουμε το 100% σε όλα τα παιχνίδια»

Σβάρνας: «Δικαιώνεται η δουλειά μου, να δίνουμε το 100% σε όλα τα παιχνίδια»


Για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (11/10 21:45) κόντρα στην Μολδαβία αλλά και για την κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μίλησε ο Στράτος Σβάρνας.
Την άποψή του ότι η Εθνική, θα πρέπει να παίξει επιβλητικό ποδόσφαιρο εξέφρασε ο Στράτος Σβάρνας.

Ο κεντρικός αμυντικός μίλησε για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (11/10) απέναντι στην Μολδαβία για την 3η αγωνιστική του Nations League, όπου και τόνισε ότι η Εθνική θα πρέπει να παίξει επιβλητικό ποδόσφαιρο και παράλληλα να δίνει σε όλα τα παιχνίδια το 100%.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο διεθνής σέντερ μπακ της ΑΕΚ στην συνέντευξη Τύπου:

«Ο κόσμος θα περιμένει να κάνουμε καλό ματς και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Έχουμε δουλέψει αρκετά αυτή την εβδομάδα. Να μπούμε συγκεντρωμένοι από την αρχή και να παίξουμε επιβλητικό ποδόσφαιρο και παράλληλα να προσέξουμε τις αντεπιθέσεις των Μολδαβών. Είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε τρία ματς σε λίγο χρονικό διάστημα, παρότι υπάρχει σωματική και ψυχολογική κούραση.

Χαίρομαι που παίζω, δικαιώνεται η δουλειά και οι κόποι μου. Πρέπει να συνεχίσω τη δουλειά και να αρπάζω την ευκαιρία όποτε μου δίνεται. Ο υγιής ανταγωνισμός σε κάνει καλύτερο παίκτη. Όσοι παίκτες είναι στην Εθνική, το αξίζουν, αγωνίζονται σε κορυφαίο επίπεδο. Κοιτάζουμε να δίνουμε το 100%, όλα τα παιχνίδια είναι must win.

Δεν είναι πολύ εύκολο να αγωνίζεσαι με έναν συμπαίκτη που δεν παίζεις συνέχεια μαζί. Χρειάζεται καλή συνεργασία και επικοινωνία με τον παρτενέρ. Το κλειδί είναι η σωστή επικοινωνία μεταξύ μας. Να συνεχίσουμε την καλή φήμη των Ελλήνων αμυντικών, αλλά το ποδόσφαιρο αλλάζει. Θέλουμε να κυριαρχούμε και να παίζουμε Επιβλητικό ποδόσφαιρο, όχι άναρχα».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.