Header Ads


Ζημιές στο Αγρίνιο από την κακοκαιρία «Ιανός»! (pics/vid)

Ζημιές στο Αγρίνιο από την κακοκαιρία «Ιανός»! (pics/vid)


Πολλές ζημιές και πτώσεις δένδρων στο Αγρίνιο από τον «Ιανό» - Άγνωστο τι θα γίνει με το Παναιτωλικός - ΑΕΚ και πως η Ένωση θα πάει στη πόλη του Αγρινίου!
Η σφοδρή βροχόπτωση συνεχίζεται επι ώρες στο Αγρίνιο και πλέον παρουσιάζονται δυσχέρειες στην κυκλοφορία των οχημάτων σε κάποια σημεία της πόλης.

Ένα από αυτά-και όπως πάντα ήταν επίφοβο- πλησίον του γηπέδου του Παναιτωλικού στην οδό Ρίτσου όπου συγκεντρώθηκε ήδη μεγάλη ποσότητα νερού  ενώ προβλήματα καταγράφονται και σε άλλα σημεία όπως η οδός Εθνικής Αντιστάσεως.


Η κακοκαιρίας «Ιανός» σφυροκοπά νησιά και περιοχές της Δυτικής Ελλάδας ενώ στο Αγρίνιο καταγράφεται σφοδρή βροχόπτωση τις τελευταίες ώρες με δυνατούς ανέμους κατά διαστήματα.

Σημειώνονται εξάλλου στην περιοχή και πτώσεις δένδρων. Μια από αυτές πριν λίγα λεπτά στο κέντρο του Αγρινίου καθώς  δένδρο έπεσε στην οδό Σαλάκου λίγα μέτρα από την κεντρική πλατεία. Δένδρο έπεσε εξάλλου και σε δρόμο του Αγίου Κωνσταντίνου, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως πλησίον δημοτικού σχολείου.

Νεώτερες πληροφορίες κάνουν λόγο και για   πτώσεις δέντρων σε άλλα κεντρικά σημεία της πόλης, όπως στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου και στον πεζόδρομο Καραϊσκάκη προκαλώντας ζημιές σε κολόνα φωτισμού.

Πυροσβεστική και αστυνομία ενημερώνονται και μεταβαίνουν στα σημεία όπως και εργαζόμενοι στο δήμο.

Το γεγονός σε κάθε περίπτωση υπενθυμίζει την ιδιαίτερη προσοχή που καλούνται όλοι να επιδείξουν σήμερα.



πηγή video & φωτογραφιών από agrinionews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.