Header Ads


Χήνας: «Μας αρέσει η κουβέντα για τους… γέρους της ΑΕΚ»

Χήνας: «Μας αρέσει η κουβέντα για τους… γέρους της ΑΕΚ»


Η κουβέντα περί ηλικιωμένου ρόστερ της ΑΕΚ δίνει έξτρα κίνητρο στην ομάδα, όπως τόνισε ο Γιώργος Χήνας. Τι είπε για το Final 8, τον Ράις και την είσοδο στο νέο γήπεδο.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Χήνας στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για την προετοιμασία της διοργάνωσης: «Πηγαίνουν πολύ καλά τα πράγματα. Θα επιθυμούσαμε να είχαμε περισσότερες ευθύνες για την παρουσία του κόσμου στη διοργάνωση. Έχουν απομείνει κάποιες λεπτομέρειες. Έχει αποκλειστεί οριστικά το ενδεχόμενο παρουσίας του κόσμου. Είχαμε ξεκινήσει την οργάνωση της διοργάνωσης με την παρουσία του κόσμου, αλλά η κατάσταση με τον κορωνοϊό αλλάζει τα πλάνα μας και είναι μία απόφαση που πρέπει να σεβαστούμε. Προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα. Είναι λίγο περίεργο το κλίμα στους παίκτες, αφού χάνουμε το πλεονέκτημα του γηπεδούχου και είναι ίσως κακό αυτό για εμάς. Το πλεονέκτημα που έχουμε είναι η εμπειρία των παιδιών που έχουμε στην ομάδα, που αντισταθμίζεται με τη μη παρουσία του κόσμου. Όλες οι ομάδες θα είναι σε ένα ξενοδοχείο. Θα πηγαίνουν από το ξενοδοχείο στο γήπεδο. Τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα για το γήπεδο και στο ξενοδοχείο. Με τη νέα διεύθυνση του ΟΑΚΑ υπάρχει εξαιρετική συνεργασία. Θα γίνονται παράλληλα προπονήσεις, αφού υπήρξε επέκταση των γηπέδων. Θα υπάρχουν καμπίνες απολύμανσης για την είσοδο στο γήπεδο και θερμομετρήσεις».

Για την εικόνα της ΑΕΚ μετά το Σούπερ Καπ Ελλάδας: «Το βασικό κριτήριο για εμάς είναι η ετοιμότητα. Κάθε ομάδα που θα συμμετάσχει στη διοργάνωση θα πρέπει να είναι στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας. Περιμέναμε διαφορετικά αποτελέσματα στο Σούπερ Καπ, αλλά θεωρώ ότι θα μας δείξουν τη σωστή κατεύθυνση που πρέπει να κινηθούμε. Έχουμε το ίδιο προπονητικό επιτελείο, έχουμε έμπειρα παιδιά και τον βασικό κορμό από την περσινή σεζόν. Ο κόουτς έλεγε ότι δεν γίνεται να αλλάζουμε συνεχώς παίκτες στο ρόστερ».

Για εκείνους που λένε πως είναι «γερασμένη» η ομάδα: «Κάναμε μία συζήτηση στα αποδυτήρια. Εγώ θέλω να ακούγονται αυτά. Είναι ένα έξτρα κίνητρο για τα παιδιά, όπως τον Ζήση και τον Λάνγκφορντ. Θεωρώ ότι μας συμφέρει να λέγονται τέτοια πράγματα. Βλέπουμε τον Λεμπρόν και τον Σπανούλη. Θα τους πούμε εμείς πότε θα τελειώσουν;».

Για το θέμα του Ταϊρίς Ράις: «Είναι ένα θέμα αυτό και θα ασχοληθούμε μετά το Final-8. Είναι ένα παιδί που του αρέσει που βρίσκεται εδώ. Έχει και το παιδί του εδώ. Είμαστε σε καλύτερο επίπεδο σε σχέση με την έναρξη της συνεργασίας μας, όμως θα τα συζητήσουμε μετά το τέλος του Basketball Champions League».

Για το νέο Basketball Champions League: «Έδειξαν γρήγορα αντανακλαστικά. Η αντίδραση είναι βασικό κριτήριο για την κατάσταση που βιώνουμε. Δεν ήθελαν να φτάσουμε στο σημείο να μην γίνονται παιχνίδια ή να κρίνονται αγώνες από άλλα κριτήρια».

Για τους στόχους της ΑΕΚ της φετινής σεζόν: «Θεωρώ ότι θα διεκδικήσουμε με μεγαλύτερες αξιώσεις το πρωτάθλημα, λόγω της διατήρησης του βασικού κορμού. Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιο μέγεθος και στόχος μας είναι να φτάσουμε στον τελικό του πρωταθλήματος. Τα έχει πει και ο πρόεδρος αυτά. Βασικός στόχος ήταν να διατηρήσουμε τον κορμό μας και να προχωρήσουμε στις διοργανώσεις που θα συμμετέχουμε».

Για το γήπεδο στα Άνω Λιόσια: «Έχει πάει λίγο πίσω αυτό το θέμα, όπως και η αδειοδότηση για την είσοδό μας στο γήπεδο. Τώρα κοιτάμε το Basketball Champions League και μετά θα κοιτάξουμε και αυτό το θέμα. Η σεζόν θα αρχίσει στο ΟΑΚΑ και μετά βλέποντας και κάνοντας. Μας δίνει χρόνο η κατάσταση να ασχοληθούμε με όλα τα θέματα που αφορούν το αγωνιστικό και όχι μόνο θέμα».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.