Header Ads


Στην Κύθνο ο Τσιγκρίνσκι για μίνι διακοπές! (pics)

Στην Κύθνο ο Τσιγκρίνσκι για μίνι διακοπές! (pics)


Τις διακοπές του στην Κύθνο απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.
Στην Κύθνο παραθερίζει τις τελευταίες ημέρες ο Ουκρανός στόπερ της ΑΕΚ Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι συνοδευόμενος από την σύζυγο του, με την παρουσία του να έχει σκορπίσει χαρά στους ποδοσφαιρόφιλους και ειδικά στους φίλους της ”Ένωσης”.
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε τη νέα εμφάνιση της ΑΕΚ με ένα σχόλιο!

Μεταξύ των ΑΕΚτζίδων που ενθουσιάστηκαν από την παρουσία του Τσιγκρίσκι και οι γιοι του προέδρου του ΑΠΣ Κύθνου Γιώργου Λαρεντζάκη.

Ο Γιαννούλης και ο Κώστας, δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τον Ουκρανό άσο, ενώ το ίδιο έκανε και ο πρόεδρος Γιώργος Λαρεnτζάκης. Μάλιστα ο Τσιγκρίσκι θέλησε να μάθει πως είναι το ποδόσφαιρο στο νησί της Κύθνου και γενικότερα στις Κυκλάδες, με τον Γιώργο Λαρετζάκη να του μεταφέρει εν συντομία την πραγματικότητα που ισχύει στα νησιά μας.

«ΑΠΣ και ΑΕΚ πάνε πακετο. Τσιγκρινσκι ο καλύτερος στόπερ της super league», γράφει ο Γιώργος Λαρεντζάκης στην σελίδα του στο facebbok.

Να τονίσουμε ότι ο Ουκρανός στόπερ συμφώνησε με την Ένωση για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Φέτος ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός έχει πραγματοποιήσει 26 συμμετοχές και έχει σημειώσει τρία γκολ.

Ο “Τσίγκρι” είναι ένας ποδοσφαιριστής που εκπέμπει σεβασμό στα αποδυτήρια της Ένωσης, ενώ αποτελεί και τον ηγέτη της αμυντικής γραμμής, αφού δίπλα του τόσο ο Στράτος Σβάρνας, όσο και οι υπόλοιποι στόπερ της ομάδας έχουν βελτιωθεί αισθητά. Με τη φανέλα της ΑΕΚ έχει κάνει 102 συμμετοχές, ενώ έχει βρει δίχτυα πέντε φορές.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.