Header Ads


«Όχι» του Σιμάο στη πρόταση για λύση συμβολαίου!

«Όχι» του Σιμάο στη πρόταση για λύση συμβολαίου!


Ο Σιμάο απέρριψε πρόταση λύσης συμβολαίου, ο Ντέλετιτς δεν βρήκε ακόμη ομάδα και η ΑΕΚ θέλει να μειώσει τον αριθμό του ρόστερ.
Με σχεδόν 40 ποδοσφαιριστές γίνονται καθημερινά οι προπονήσεις στα Σπάτα, αλλά είναι προφανές πως ο Μάσιμο Καρέρα δεν υπολογίζει σε παραπάνω από 25-26 για την ΑΕΚ της νέας σεζόν.
Η διοίκηση σε συνεργασία με τον Ίλια Ίβιτς προσπαθούν να… αποσυμφορήσουν το ρόστερ αλλά δεν είναι τόσο εύκολο και ο χρόνος τελειώνει, καθώς η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 5 Οκτωβρίου.

Ο μεν Νταβίντ Σιμάο είναι το μεγαλύτερο αγκάθι, καθώς έχει λαμβάνειν συνολικά 800.000 ευρώ για τα δύο τελευταία χρόνια του συμβολαίου του. Ο Πορτογάλος, σύμφωνα με την Live Sport, απέρριψε πρόταση να πάρει 300.000 ευρώ και να αποχωρήσει άμεσα, προτιμώντας την ασφάλεια του μεγάλου συμβολαίου που δεν φαίνεται να μπορεί να βρει σε άλλη ομάδα. Ο δε Μίλος Ντέλετιτς έχει προτάσεις από ομάδες της Super League, αλλά θέλει να πάει σε κάποια που δεν θα παλεύει απλώς για να σωθεί.

Είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο δανεισμού για τους Σαμπανάτζοβιτς, Σταμούλη, Μπότο, Σαρδέλη και Χριστόπουλο, που βλέπουν ότι δύσκολα θα έχουν ευκαιρίες, ενώ ο Γιαννούτσος είναι κοντά στον Πανιώνιο και λογικά αποχωρούν και οι Μπάμπης και Γιούσης. Όσον αφορά στον Χρήστο Αλμπάνη, έχει ζωηρές αμφιβολίες για την επέκταση του συμβολαίου του καθώς βλέπει ότι δεν υπολογίζεται πολύ από τον Μάσιμο Καρέρα και δεν είναι απίθανο να φέρει πρόταση για να φύγει.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.