Header Ads


«Όχι» σε Ριζούπολη, αλλάζει έδρα ο τελικός!

«Όχι» σε Ριζούπολη, αλλάζει έδρα ο τελικός!


Η ΕΛ.ΑΣ δεν εγγυάται την διεξαγωγή του «κεκλεισμένων των θυρών»(!) τελικού ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό στη Ριζούπολη - Αλλάζει έδρα ο τελικός!
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε τη νέα εμφάνιση της ΑΕΚ με ένα σχόλιο!

ΑΕΚ Ολυμπιακος Πανθεσσαλικο Βολος: Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό οδηγείται στο Πανθεσσαλικό, καθώς η ΕΛ.ΑΣ. δεν εγγυάται για τη διεξαγωγή του στη Ριζούπολη.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του sdna.gr:

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η (εκ νέου) αναβολή του τελικού του Κυπέλλου λόγω κρούσματος κορωνοϊού στον Ολυμπιακό, η απόφαση της ΕΠΟ ήταν να διεξαχθεί τελικά στη Ριζούπολη, μιας και το ΟΑΚΑ πρέπει να κλείσει για αντικατάσταση του χλοοτάπητα. Επίσης είχαμε αναφέρει ότι η δεύτερη επιλογή θα είναι το Πανθεσσαλικό. 

Η συγκεκριμένη απόφαση ψηφίστηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας την περασμένη Δευτέρα (31/8), ωστόσο εξ αρχής υπήρχε ένας σημαντικός αστερίσκος, που φυσικά αφορούσε την Αστυνομία. 

Υπενθυμίζεται εξάλλου ότι λόγω του "μπλόκου" της ΕΛ.ΑΣ. τον Ιούλιο είχε οδηγηθεί σε αναβολή ο τελικός και φτάσαμε τελικά τον Σεπτέμβριο για να αναζητείται ημερομημηνία, αλλά και... έδρα. 

Εν τέλει η ΕΠΟ "έδειξε" εκ νέου Ριζούπολη, πλην όμως η Ελληνική Αστυνομία βάζει κι αυτή τη φορά "μπλόκο". Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA η ΕΛ.ΑΣ. ενημέρωσε ότι δεν εγγυάται για την ομαλή διεξαγωγή του τελικού στη Ριζούπολη. 

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στις 12 Σεπτεμβρίου για την ανάδειξη του φετινού Κυπελλούχου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.