Header Ads


Οπαδοί της ΑΕΚ στον Βόλο! (pics)

Οπαδοί της ΑΕΚ στον Βόλο! (pics)


Περισσότεροι από 300 οπαδοί της Ένωσης είναι ήδη στην πόλη του Βόλου, αναμένεται να φτάσουν κι άλλοι απ τη Βόρειο Ελλάδα, ταξίδευαν όλο το βράδυ.
Τα χιλιόμετρα είναι λίγα και η απόσταση μικρή αναφέρει σε ένα από τα τραγούδια του ο Βασίλης Καρράς και φαίνεται πως οι οπαδοί της ΑΕΚ αυτό το αισθάνονται απόλυτα για την αγαπημένη τους ομάδα... Κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ο Βόλος από νωρίς το πρωί έχει ήδη πάρει την κιτρινόμαυρη διχρωμία!
Περισσότεροι από 300 οπαδοί της ΑΕΚ είναι ήδη στην πόλη που θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου προκειμένου να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές της αγαπημένης τους ομάδας και να τους δώσουν μια επιπλέον ψυχολογική υποστήριξη πριν το ματς με τον Ολυμπιακό που κρίνει κούπα...

Για τον λόγο αυτό αναμένεται να βρεθούν στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της Ένωσης και να εμψυχώσουν τους παίκτες του Μάσιμο Καρέρα...

Οι οπαδοί της Ένωσης, περισσότερα από 50 αυτοκίνητα, ταξίδευαν όλη νύχτα και επί της ουσίας έπιασαν στον ύπνο της ΕΛ.ΑΣ, με στόχο να βρεθούν δίπλα στην κιτρινόμαυρη αποστολή και να αποδείξουν ότι όπου παίζει η αγαπημένη τους ΑΕΚ δεν θα είναι μόνη! Μάλιστα αναμένεται άφιξη επιπλέον φίλων της Ένωσης από την Βόρεια Ελλάδα!




Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.