Header Ads


Οι σκέψεις του Καρέρα για τον τελικό!

Οι σκέψεις του Καρέρα για τον τελικό!


Ο Μάσιμο Καρέρα με μεγάλη ικανοποίηση έχει ξανά στη διάθεση του τους διεθνείς, ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ολυμπιακό αύριο στο Βόλο.
Ο Πέτρος Μάνταλος, ο Μιχάλης Μπακάκης και ο Στράτος Σβάρνας που έχασαν αρκετές προπονήσεις λόγω Εθνικής ομάδας (και δεν προπονήθηκαν ούτε Δευτέρα και Τρίτη αφού ήταν σε καραντίνα λόγω των κρουσμάτων στην Εθνική) προπονήθηκαν κανονικά το απόγευμα της Τετάρτης στα Σπάτα και βρίσκονται κανονικά στο πλάνο για τον τελικό.
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε τη νέα εμφάνιση της ΑΕΚ με ένα σχόλιο!

Το πλάνο του Καρέρα

Και σύμφωνα με όσα έδειξε σε δίτερμα ο Μάσιμο Καρέρα μπαίνουν απευθείας στην 11αδα, λόγω των αναγκών και των ελλείψεων για τον τελικό. Και το θετικό είναι ότι έπαιξαν στα ματς της Εθνικής για το Nations League στη Σλοβενία και στο Κόσσοβο (Σβάρνας-Μπακάκης βασικοί και στα δύο, ο Μάνταλος βασικός στο ένα και αλλαγή στο δεύτερο) και έτσι έχουν καλό αγωνιστικό ρυθμό.

Ετσι, όπως όλα δείχνουν ο Ιταλός προπονητής της ΑΕΚ προσανατολίζεται να ξεκινήσει στον αυριανό μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναγιώτα Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια, τον Μιχάλη Μπακάκη ως δεξί μπακ, τον Ελντερ Λόπες ως αριστερό μπακ και τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι με τον Στράτο Σβάρνα στο κέντρο της «κιτρινόμαυρης» άμυνας. Ο Αντρέ Σιμόες θα πάρει την θέση του «κόφτη» στον άξονα της ΑΕΚ, ενώ οι Νέναντ Κρίστιτσιτς και Πέτρος Μάνταλος θα είναι δίδυμο στα χαφ μπροστά του. Από εκεί και πέρα, ο Ντανιέλε Βέρντε θα βρίσκεται δεξιά στην επίθεση, ο Μάρκο Λιβάια αντίστοιχα αριστερά με πολλές ελευθερίες στο παιχνίδι του και σε θέση φορ ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Ωστόσο, για τον πάγκο υπάρχουν ελάχιστες λύσεις στη διάθεση του Μάσιμο Καρέρα… Στα στόπερ υπάρχει μόνο ο Ζίγκα Λάτσι που δεν προπονείται τις τελευταίες ημέρες (πιθανότατα θα είναι στην αποστολή), για τα μπακ μόνο ο Παουλίνιο (αν μπει στην αποστολή τελικά), για τα χαφ ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, ενώ πίσω από τον Ολιβέιρα δεν υπάρχει άλλος έτοιμος επιθετικός παρά μόνο ο νεαρός Ευθύμης Χριστόπουλο.

Από χθες βράδυ σε ξενοδοχείο η ΑΕΚ

Ο Μάσιμο Καρέρα δουλεύει εδώ και αρκετές ημέρες πάνω στο πλάνο του τελικού του Κυπέλλου. Και άπαντες μάλιστα μπαίνουν σε ψυχολογία τελικού. Μάλιστα, ο Ιταλός προπονητής αποφάσισε να μπει από χθες βράδυ η ΑΕΚ σε ξενοδοχείο. Έτσι, μετά το τέλος της προπόνησης οι «κιτρινόμαυροι» θα διανυκτερεύσουν στο ξενοδοχείο της Αττικής Οδού. Σήμερα το πρωί θα περάσουν από τεστ κορωνοϊού και θα περιμένουν τα αποτελέσματα για να αναχωρήσουν για τον Βόλο, όπου το απόγευμα θα προπονηθούν στο Πανθεσσαλικό ενόψει του τελικού του Σαββάτου.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.