Header Ads


Λέβι Γκαρσία: «Ανυπομονώ να μπω και να παίξω στην ΑΕΚ» (vid)

Λέβι Γκαρσία: «Ανυπομονώ να μπω και να παίξω στην ΑΕΚ» (vid)


Δεν κρατιέται ο Λέβι Γκαρσία, περιμένει πως και πως την ώρα να έρθει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί για την ΑΕΚ!

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκαρσία στο κανάλι της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Τρίνινταντ στο Youtube:

Για την συμφωνία με την ΑΕΚ: «Συνήθως δεν μιλάω πριν το μελάνι ακουμπήσει το χαρτί, αλλά το deal είναι σχεδόν ολοκληρωμένο. Ευελπιστώ τις επόμενες 24 με 48 ώρες να είμαι στην Ελλάδα για να υπογράψω το συμβόλαιό μου. Οι Ελληνες με παρακολουθούσαν εδώ και καιρό, έκαναν μια καλή προσφορά στην ομάδα μου και την αποδέχτηκε»

Για την πορεία του από την Ολλανδία ως τώρα: «Νιώθω πολύ καλά πλέον. Μετά την Άλκμααρ τα πράγματα ήταν λίγο δύσκολα για εμένα. Ήρθα στο Ισραήλ, κατάφερα να αντεπεξέλθω και μια πολύ καλή ομάδα έφτασε με ένα πολύ ζεστό ενδιαφέρον. Αισθάνομαι υπέροχα. Ευελπιστώ να βρεθώ σύντομα εκεί, να μπω άμεσα στην ομάδα και να δείξω τι μπορώ να κάνω».

Για την πορεία του στο Ισραήλ: «Βελτιώθηκα πολύ στο Ισραήλ. Είδα μια διαφορετική ποδοσφαιρική φιλοσοφία και πέρασα μερικά καλά χρόνια εδώ. Είχα κάποια καλά παιχνίδια εδώ και κατάφερα να προσελκύσω το βλέμμα μιας μεγάλης ομάδας».

Για τα συναισθήματά του πριν φτάσει στην Ελλάδα: «Δίνω τα πάντα για όποια ομάδα και αν παίζω. Δεν υπάρχει ρεπό, μόνο δουλειά. Ελπίζω να είμαι σύντομα στην Ελλάδα, να υπογράψω το συμβόλαιό μου και να μπω άμεσα στο γήπεδο».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.