Header Ads


Η πρόταση της ΑΕΚ στον Λιβάγια!

Η πρόταση της ΑΕΚ στον Λιβάγια!


Υπάρχει διαφορά αλλά μπορεί να καλυφθεί - Τι ζητάει ο Μάρκο Λιβάγια, ποια είναι η πρόταση της ΑΕΚ μέχρι που μπορεί να φτάσει η Ένωση!
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε τη νέα εμφάνιση της ΑΕΚ με ένα σχόλιο!

Μαρκο Λιβαγια συμβολαιο: Η διάθεση είναι δεδομένη, ΑΕΚ και Μάρκο Λιβάγια θέλουν να συνεχίσουν μαζί. Το πρώτο ραντεβού πραγματοποιήθηκε, υπάρχει διαφορά αλλά υπάρχει και αισιοδοξία.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε στο ραδιόφωνο της «Έρασπορ», από τον δημοσιογράφο Γιάννη Σαντοριναίο, η πρόταση της ΑΕΚ είναι στα 2.9 εκατ. ευρώ για 3 χρόνια, δηλ. 30% αύξηση στο συμβόλαιο του Κροάτη επιθετικού, ο οποίος αμοίβεται με 750 χιλιάδες ευρώ ετησίως αυτή τη στιγμή.

Ο Μάρκο Λιβάγια φαίνεται να ξεκινάει τις απαιτήσεις του από τα 4 εκατ. ευρώ για 3ετές συμβόλαιο. Από την πλευρά της η ΑΕΚ το ταβάνι στις διαπραγματεύσεις φαίνεται πως είναι μια αύξηση στο 50% στο τρέχον συμβόλαιο του Κροάτη επιθετικού, δηλ. το μάξιμουμ που μπορεί να φτάσει η ΑΕΚ είναι μια προσφορά στα 3,4 εκατ. ευρώ για 3ετές συμβόλαιο.

Όπως μπορεί να κατανοήσει ο καθένας, υπάρχει διαφορά και είναι και σημαντική. Αλλά υπάρχουν πράγματα που ο Κροάτης άσος δεν μπορεί να αγνοήσει.

Ο Μάρκο Λιβάγια στην ΑΕΚ βρήκε την «ποδοσφαιρική Ιθάκη» του, επέστρεψε μέσω της Ένωσης στην Εθνική Κροατίας, βγήκε MVP του Ελληνικού πρωταθλήματος ενώ και η οικογένεια του είναι απόλυτα ευχαριστημένη με την ζωή στην Αθήνα.

Όλα αυτά υπάρχουν στο μυαλό του Μάρκο Λιβάγια, η διαφορά είναι σημαντική αλλά υπάρχει αισιοδοξία πως με καλή θέληση και από τις δύο πλευρές  πως θα καλυφθεί. Ίσως, με την προσθήκη μιας εφικής ρήτρας παραχώρησης, όπου θα διατηρείται ανοικτό το ενδεχόμενο, να επιστρέψει σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, κάτι που δεν έχει φύγει από το μυαλό του Κροάτη επιθετικός, ο οποίος δεν φαίνεται πως «ψήνεται» για Τουρκία.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.