Header Ads


«Βρήκε παίκτη για χρόνια - Καλύτερα Λιβάι από Λιβάγια - Κλασικός Ινσούα»

«Βρήκε παίκτη για χρόνια - Καλύτερα Λιβάι από Λιβάγια - Κλασικός Ινσούα»


Η ανάλυση της πρόκρισης της ΑΕΚ επί της Σεντ Γκάλεν - Ατάκες που θα...συζητηθούν από γνωστό δημοσιογράφο!
ΑΕΚ - Σεντ Γκάλεν: Τρία είναι τα συμπεράσματα που βγαίνουν έτσι στο τσακ μπαμ από τη χθεσινή συνάντηση...
Πρώτον ότι η ΑΕΚ βρήκε γκολκήπερ για πολλά χρόνια. Και μάλιστα γκολκήπερ φτηνό, δίχως πολλές απαιτήσεις, σαν ντιζέλι γιαπωνέζικο που το δουλεύει ο ταρίφας πρωί βράδυ. Μάλιστα, το παιδί δεν θα κάνει ποτέ καριέρα στο GNTM και δεν θα τρέξει για πάρτη του το σάλιο των κριτών, αλλά άλλη είναι η δουλειά του. Κι άμα βγει κανείς να πει ότι δεν έχει πόδια και υποφέρει στις εξόδους, θα θυμηθώ κι εγώ ότι ούτε ο Μπάρκας (5 μύρια…) είχε πόδια και στις εξόδους ήταν εδώ γελάμε. Τελεία.

Δεύτερον, αυτός ο Γκαρσία μοιάζει με κανονικό εξτρέμ και φαίνεται και φιλότιμος κιόλας. Το πρώτο μας το έδειξε η τρίπλα που έσκασε στο ογδοηκοστό λεπτό, κερδίζοντας φάουλ στα όρια της περιοχής. Το έχασε βεβαίως στη συνέχεια, πείτε μου όμως εσείς αν ο πολυδιαφημισμένος Βέρντε θα μπορούσε να κάνει ανάλογα κόλπα –και μάλιστα σε παιχνίδι μεγάλης σημασίας, όχι με τα Πράσινα Πουλιά. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Γκαρσία δεν φοβήθηκε να κόψει επελαύνοντα παίκτη της ελβετικής ομάδας με μαρκάρισμα-καρατιά. Ζόρικο, αλλά όχι βρώμικο, έχει τη σημασία του και αυτό. Έτσι όπως τον βλέπω, έχει πολλές πιθανότητες να της βγει της ΑΕΚ, κάτι που το χρειάζεται ιδιαίτερα αυτή την εποχή όπου ο Λιβάγια δείχνει πιο ανόρεχτος κι από παρκαδόρο που δεν πήρε το σωστό φιλοδώρημα…

Εκείνο που δεν βλέπω, και πρόκειται για το τρίτο συμπέρασμα, είναι το πώς θα συνεργαστούνε ο Ανσαριφάρντ με τον Ολιβέιρα. Εντάξει δεν κουτουλάνε οι άνθρωποι όπως ο Μακέντα με τον Καρλίτος, αλλά και πάλι εξαιρετικά δυσκοίλιο αποδεικνύεται το ντουέτο τους. Να πούμε ωστόσο και του στραβού το δίκιο, δεν είχε και πολλές επιλογές ο Καρέρα για την επίθεσή του. Στα συν ότι ο Καρίμ δεν ντρέπεται να μαρκάρει και να πρεσάρει όταν πρέπει.

Από εκεί και πέρα, να μασάς και να φτύνεις ήταν το ματς. Είμαι απολύτως σίγουρος ότι θα βρεθούν δημοσιογράφοι να υμνήσουν το μεγαλείο του Βασιλαντωνόπουλου, αλλά εγώ δεν είδα και τίποτα ιδιαίτερο. Τρέχει το παιδί και βαράει και κόβει, επιθετικά όμως μάλλον στην κουτρουβάλα ρέπει παρά στην τριπλίτσα. Δεν πειράζει, αν θέλει θα μάθει, αν δεν θέλει κάπου θα βρει να τον πακετάρει ο Μελισσανίδης!

Να σημειώσω επίσης το τραγικό πρώτο ημίχρονο του Τσιγκρίνσκι (βελτιώθηκε στο δεύτερο), καθώς και την εμφάνιση «αλλού πατάω, αλλού βρίσκομαι» του Ινσούα. Κάτι που, φυσικά, το γνωρίζουν πολύ καλά οι οπαδοί της παλιάς του ομάδας, συνηθισμένοι από τα σκαμπανεβάσματα του Αργεντίνου. Έχω πάντως την εντύπωση ότι αν δεν σταθεροποιηθεί λίαν συντόμως, τα καντήλια από τον Λιβάγια θα ακουστούν ως τις κερκίδες της Αγιά Σοφιάς… 

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.