Header Ads


Μανωλάς σε Σιόβα: «Συγχαρητήρια αδερφέ μου για την ειλικρίνεια»

Μανωλάς σε Σιόβα: «Συγχαρητήρια αδερφέ μου για την ειλικρίνεια»


Ο Δημήτρης Σιόβας χαρακτήρισε τον Κώστα Μανωλά ως τον καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή μετά τον αγώνα με το Κόσοβο και ο στόπερ της Νάπολι τού έδωσε συγχαρητήρια τόσο για το γκολ του στο ματς όσο και για τα επαινετικά λόγια που αφιέρωσε σε αυτόν.
Μεγάλος πρωταγωνιστής στο ματς κόντρα στο Κόσοβο για τη 2η αγωνιστική του Nations League ήταν ο Δημήτρης Σιόβας, όχι μόνο για το γκολ που πέτυχε με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας (έκανε το 2-0) αλλά και για τις δηλώσεις που έκανε στο φινάλε της αναμέτρησης.
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε τη νέα εμφάνιση της ΑΕΚ με ένα σχόλιο!

Και αυτό γιατί δεν δίστασε να αναφερθεί στον Κώστα Μανωλά που είναι εκτός των τελευταίων κλήσεων του Τζον Φαν Σιπ, με τον στόπερ της Λεγκανές να χαρακτηρίζει τον συνάδελφό του της Νάπολι ως τον καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή, τόνιζοντας πως ο ίδιος δεν έχει την καλύτερη χημεία με τον Σβάρνα και πως ο αμυντικός της ΑΕΚ θα γινόταν ακόμα καλύτερος δίπλα στον έμπειρο στόπερ της Νάπολι.

Δύο ημέρες μετά ήρθε η απάντηση από τον Μανωλά, με τον στόπερ της Νάπολι να ανεβάζει video στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram όπου ευχαρίστησε τον Σιόβα και μάλιστα να του δίνει συγχαρητήρια για την ειλικρινειά του. "Συγχαρητήρια αδερφέ μου. Για το γκολ σου αλλά και για την ειλικρίνειά σου!!", ήταν το μήνυμα του Μανωλά.


Υπενθυμίζεται πως με χθεσινή (7/9) ανάρτησή του στο Instagram ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός της Λεγκανές θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν ήθελε να παρέμβει στο έργο του προπονητή, ούτε να κάνει υποδείξεις για το ποιους πρέπει να καλεί ο Ολλανδός και επανέλαβε το στόχο να επανέλθει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στην ελίτ της Ευρώπης.

"Εξέφρασα μόνο την άποψη μου, αναφορικά με το "πάντρεμα" νέων και έμπειρων παικτών που έχουν παραστάσεις από τα μεγάλα πρωτάθλημα της Ευρώπης, αλλά και τις μεγάλες διοργανώσεις", τόνισε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Σιόβας.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.