Header Ads


Αποχωρεί ο Βέρντε από την ΑΕΚ!

Αποχωρεί ο Βέρντε από την ΑΕΚ!


Αύριο στη πατρίδα του ο Ιταλός για να ανακοινωθεί από τη Σπέτσια, όλοι οι όροι της συμφωνίας της Α.Ε.Κ. με την ιταλική ομάδα για το δανεισμό με οψιόν αγοράς, πόσα κερδίζει φέτος και πόσα του χρόνου αν.
Το σίριαλ της μετακίνησης του Ντανιέλε Βέρντε από την ΑΕΚ στη Σπέτσια ολοκληρώθηκε με τον Ιταλό εξτρέμ να αποχωρεί από την Ένωση έπειτα από ένα χρόνο παρουσίας του στα κιτρινόμαυρα.
Έπειτα από αρκετές διαπραγματεύσεις, ΑΕΚ και Σπέτσια έδωσαν τα χέρια για τον  δανεισμό του Βέρντε με οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι του 2021. Ο Βέρντε πετάει την Πέμπτη για την Ιταλία προκειμένου να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει και να ανακοινωθεί.

Τη δεδομένη στιγμή έχει ξεκινήσει η ανταλλαγή των εγγράφων, με την ΑΕΚ να παίρνει 500.000 ευρώ για τον δανεισμό του Ιταλού εξτρέμ (με τη Σπέτσια να καλύπτει και το συμβόλαιό του) και άλλα 600.000 ευρώ σε περίπτωση που η ιταλική ομάδα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του, μένοντας στη Serie A. Κι αυτό γιατί αν η Σπέτσια υποβιβαστεί θεωρητικά μπορεί να υπάρξει ζήτημα διαπραγμάτευσης, αλλά αυτό είναι κάτι που θα κριθεί στο τέλος της σεζόν.

Ο Βέρντε επιστρέφει λοιπόν στην Ιταλία έπειτα από μία σεζόν στην Ένωση, με την οποία μέτρησε έξι γκολ και έξι ασίστ σε 38 συμμετοχές.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.