Header Ads


Ετοιμάζει δικό του κανάλι ο Δημήτρης Μελισσανίδης!

Ετοιμάζει δικό του κανάλι ο Δημήτρης Μελισσανίδης!


Βόμβα στο τηλεοπτικό σκηνικό: ο Δημήτρης Μελισσανίδης ετοιμάζει το PontosTV, το οποίο αναμένεται στους δέκτες μας το επόμενο εξάμηνο!
Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το dailymedia.com.gr, ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης θα κάνει πραγματικότητα ένα από τα μεγάλα του τηλεοπτικά σχέδια, που βρισκόταν στο μυαλό του εδώ και αρκετό καιρό.
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε τη νέα εμφάνιση της ΑΕΚ με ένα σχόλιο!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει στα σκαριά, λοιπόν, τη δημιουργία του PontosTV, ενός καναλιού που θα έχει δικό του περιεχόμενο και θα «παίζει» προγράμματα αποκλειστικά για Ποντίους (ειδήσεις στα ποντιακά κ.α.) και θα έχει ως στόχο την συνέχιση της γλώσσας και την προώθηση της ποντιακής κουλτούρας.

Το κανάλι αναμένεται να ανέβει στις μεγάλες πλατφόρμες της Ελλάδας, ενώ θα εμφανιστεί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες περίπου εντός του επόμενου εξαμήνου, μιας και οι προετοιμασίες είναι ήδη πυρετώδεις και τα πάντα πηγαίνουν σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει θεσπιστεί.

Όσο για το πότε θα «βγει» στον αέρα; Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για εντατικές προετοιμασίες το προσεχές διάστημα, με στόχο το PontosTV να «ντεμπουτάρει» στους δέκτες μας στο επόμενο εξάμηνο (κάπου μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2021, δηλαδή).

Μια ξεχωριστή κίνηση από τον Δημήτρη Μελισσανίδη που αναμένεται να ενώσει τους.. απειράριθμους πόντιους στην Ελλάδα, που θα έχουν, οσονούπω, το δικό τους κανάλι.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.