Header Ads


Ζήσης: «Έχουμε το ταλέντο για να πρωταγωνιστήσουμε»

Ζήσης: «Έχουμε το ταλέντο για να πρωταγωνιστήσουμε»



Διαβάστε τις δηλώσεις που έκανε ο αρχηγός της ΑΕΚ. 

Την πίστη ότι η ΑΕΚ έχει το ταλέντο για να πρωταγωνιστήσει στην σεζόν και το πρωτάθλημα εξέφρασε ο Νίκος Ζήσης.

«Εύχομαι σε όλες τις ομάδες υγεία και καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα. Η ομάδα έχει πολλούς στόχους και έρχονται άμεσα. Πρέπει να πατάμε τα πόδια μας στη γη. Έχουμε το ταλέντο να πρωταγωνιστήσουμε. Πρέπει να το δείξουμε στο παρκέ.

Ελπίζω να παιχτεί μπάσκετ όλη τη χρονιά και εμείς σαν ΑΕΚ να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Χαιρετώ τον θεσμό. Είναι σημαντικό που υπάρχει Σούπερ Καπ. Υπήρξε μια κουβέντα να υπάρχει έστω και λίγος κόσμος. Εμείς θα κοιτάξουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για το ξεκίνημα της σεζόν.

Έχουμε στόχο το Final 8 Έχουμε το βάρος της ομάδας να αντεπεξέλθουμε. Δεν σκεφτόμαστε τίποτε άλλο παρά μόνο τους 2 θεσμούς. Όταν μπαίνει στο παρκέ θες να κερδίζεις. Ο μεγαλύτερος στόχος για εμάς είναι το Final 8. Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε.
Είναι σημαντικό πως έχουμε τον ίδιο προπονητή, αλλά δεν παύει να υπάρχει απραξία μηνών που είναι διαφορετικά τα πράγματα στην ομαδική προπόνηση. Είμαστε σε καλό σημείο και αυτό που μας προβληματίζει είναι κάποιοι μικροτραυματισμοί.

Επειδή έχω δει όλη αυτή τη συζήτηση για την ΑΕΚ, αυτό δεν μας απασχολεί καν. Αν κάποιος σκεφτεί ότι η ομάδα είναι μιας χρήσης, το πιο σημαντικό είναι να αντεπεξέλθουμε στις προσδοκίες που υπάρχουν. Έχουμε και κάποια νεότερα παιδιά, κυρίως Έλληνες που έχουν μέλλον στην ομάδα. Και παιδιά ηλικίας 27-30. Οπότε αυτή η συζήτηση που γίνεται δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Εμείς θέλουμε να είμαστε έτοιμοι μέσα στο γήπεδο.
Οριστικά δεν θέλω να το σκέφτομαι. Σκέφτομαι το τώρα, την προπόνηση, το Σούπερ Καπ. Προφανώς το τέλος είναι κοντά και θα το σκεφτώ», ανέφερε.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.