Header Ads


Καρέρα: «Αναλαμβάνω την ευθύνη για τον χαμένο τελικό!»

Καρέρα: «Αναλαμβάνω την ευθύνη για τον χαμένο τελικό!»


Οσα δήλωσε ο Μάσιμο Καρέρα!
Για τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό μίλησε ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα.
Ο Μάσιμο Καρέρα δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στον χαμένο τελικό από τον Ολυμπιακό τονίζοντας πως:

«Αφήνουμε πίσω το Κυπελλο, δεν είχαμε την κατάλληλη αγωνιστικότητα», ενώ για την κριτική που έγινε σχετικά με την ετοιμότητα της ΑΕΚ δήλωσε στο novasports:


«Είναι σύνηθες μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα να υπάρχει κριτική. Είναι όλα αποδεκτά, εγώ είμαι ο πρώτος που αναλαμβάνω την ευθύνη για το συγκεκριμένο ματς»

Ο Ιταλός τεχνικός απάντησε για τις πολλές χαμένες στατικές φάσεις ότι οφειλόταν στο γεγονός πως: “Τα είχαμε προετοιμάσει όλα πολύ καλά, αλλά στη διάρκεια του αγώνα δεν μας βγήκαν».

Όσο για τις φιλοδοξίες για τη νέα σεζόν: “Να τα πάμε καλύτερα από πέρυσι, να μαζέψουμε περισσότερους βαθμούς και να κερδίζουμε», ενώ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τις προσθήκες στο ρόστερ της ΑΕΚ λέγοντας επίσης για το αν περιμένει κάτι ακόμα: «Θα το συζητήσω με τον Ίλια Ίβιτς και αν υπάρχει κάτι για να βελτιώσουμε το ρόστερ θα το κάνουμε».

Ο Λιβάι Γκαρσία δύκολα θα βρίσκεται στην αποστολή όπως είπε ο κύριος Καρέρα, ο οποίος αναφέρθηκε και στον Παναιτωλικό: «Δύσκολο ματς, είδα το παιχνιδι με τον ΟΦΗ, ειναι μια οργανωμένη ομάδα και θα πρέπει να παρουσιαστούμε πνευματικά και αγωνιστικά καλά για να κερδίσουμε»
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.