Header Ads


Ζήσης: «Επιτυχημένη θα είναι η σεζόν αν κατακτήσουμε τίτλους»

Ζήσης: «Επιτυχημένη θα είναι η σεζόν αν κατακτήσουμε τίτλους»


Ως ένα πάρα πολύ καλό τεστ ενόψει Final 8 χαρακτήρισε το Σούπερ Καπ ο Νίκος Ζήσης, ο οποίος εξήγησε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα που θα κάνει πετυχημένη τη σεζόν. 

Όσα είπε ο αρχηγός της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου του Σούπερ Καπ:

Για το πόσο σημαντικό είναι να μπει η ΑΕΚ στη σεζόν με τίτλο: «Να ευχηθώ υγεία και καλή χρονιά στις ομάδες του Σούπερ Καπ. Είναι ευτυχής συγκυρία αυτό το Σούπερ Καπ από τη στιγμή που έχουμε και το Final 8. Θα πάρουμε με τη σειρά τις διοργανώσεις. Οι ομάδες δεν είναι στο 100%, αλλά υπάρχουν ποιοτικές ομάδες στο τουρνουά και θα είναι ένα πάρα πολύ καλό τεστ για το Final 8. Όταν μπαίνεις στο παρκέ δίνεις το 100% για να το κερδίσεις. Εμείς σκεφτόμαστε τον Προμηθέα, μια πολύ καλή ομάδα με συγκεκριμένο στυλ μπάσκετ και παρά τις αλλαγές που έκανε θέλουμε να είμαστε συνεπείς για να τον κερδίσουμε».

Για το αποτέλεσμα που θα είναι πετυχημένη η σεζόν: «Η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια έχει συνηθίσει να κερδίζει τίτλους. Επιτυχημένη θα είναι μια σεζόν που έχουμε κατακτήσει τίτλους. Θα πρέπει να πάρουμε έναν έναν τους στόχους. Με τη δουλειά που θα κάνουμε και ελπίζοντας πως η σεζόν θα είναι μεγάλη χωρίς διακοπές, να δούμε τι θα κάνουμε στις διοργανώσεις που θα συμμετάσχουμε».

Για το αν είναι έξτρα κίνητρο για τον ίδιο να διεκδικήσει τίτλους: «Όλοι οι αθλητές τρεφόμαστε από αυτό το κίνητρο, να κερδίζουμε τίτλους. Πόσω μάλλον μετά από τέτοια μεγάλη διακοπή. Ζήσαμε μια περίοδο καραντίνας αναγκασμένοι να μείνουμε σπίτι. Σίγουρα είναι πολύ μεγάλο κίνητρο ώστε να συμμετάσχεις σε μεγάλους αγώνες και να κερδίσεις τίτλους».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.