Header Ads


Το προφίλ των Βόλφσμπουργκ και Ντέσνα!

Το προφίλ των Βόλφσμπουργκ και Ντέσνα!


Δείτε τις υποψήφιες αντιπάλους της ΑΕΚ στα playoffs του Europa League.
Η πανίσχυρη Βόλφσμπουργκ και η άσημη Ντέσνα, που όμως λογικά δεν θα βρεθεί στο δρόμο της, είναι οι υποψήφιες αντίπαλοι της ΑΕΚ στα playoffs του Europa League, εφόσον αποκλείσει η ίδια τη Σεντ Γκάλεν την προσεχή Πέμπτη.
Η Βόλφσμπουργκ τερμάτισε έβδομη στην Bundesliga της περασμένης περιόδου. Ιδρύθηκε το 1945, έχει έδρα το Volkswagen Arena (30.000 θεατών) και χρώματα το λευκό και το άσπρο. Στην ιστορία της έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα (2009), ένα Κύπελλο (2015) και ένα Σούπερ Καπ (2015). Ιδιοκτήτρια της ομάδας είναι η αυτοκινητοβιομηχανία Volkswagen που εδρεύει στην πόλη της κάτω Σαξονίας.

Προπονητής της ομάδας είναι ο Αυστριακός Όλιβερ Γκλάσνερ. Χωρίς να διαθέτει το πολύ μεγάλο αστέρι, διαθέτει ένα πλήρες ρόστερ με πιο «ακριβό» περιουσιακό στοιχείο τον Ολλανδό φορ Βάουτ Βέγκχορστ. Το καλοκαίρι έδωσε από 5 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον Πολωνό επιθετικό Μπάρτοζ Μπιάλεκ από την Ζάγκλιεμπε και τον Γάλλο στόπερ Μαξένς Λακρουά από τη Σοσό.

Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε με 4-0 εκτός έδρας την αλβανική Κουκέσι, ενώ στον πρώτο γύρο Κυπέλλου Γερμανίας απέκλεισε με 4-1 εκτός έδρας την Ουνιόν Φίρστενβαλντε. Στην Bundesliga αρχίζει την Κυριακή τις υποχρεώσεις της υποδεχόμενη τη Λεβερκούζεν.

Η Ντέσνα ήταν τέταρτη την τελευταία σεζόν στην Ουκρανία. Ιδρύθηκε το 1960, εδρεύει στο Τσέρνιγκοφ με έδρα το ομώνυμο στάδιο (12.000 θεατών) και χρώματά της είναι το λευκό και το μπλε. Προπονητής της είναι ο Ολεξάντρ Ριαμπόκον και στο ρόστερ της έχει μόνο Ουκρανούς με εξαίρεση έναν Εσθονό. Φέτος συμμετέχει για πρώτη φορά στην Ευρώπη και το ματς με την Βόλφσμπουργκ θα είναι το παρθενικό στην ιστορία της σε διεθνείς διοργανώσεις. Στο τρέχον πρωτάθλημα έχει μετά από δύο αγωνιστικές μία νίκη και μία ισοπαλία.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.