Header Ads


Στην αποστολή της Άντερλεχτ ο Βράνιες!

Στην αποστολή της Άντερλεχτ ο Βράνιες!


Ο Όγκνιεν Βράνιες βρίσκεται στην αποστολή της Άντερλεχτ για το κυριακάτικο ματς με τη Σερκλ Μπριζ, σε μία κίνηση που μπορεί να λέει κάτι για το μέλλον του στην ομάδα.
Η ΑΕΚ, όπως είναι γνωστό, περιμένει εδώ και καιρό τον Βράνιες να λύσει το συμβόλαιό του με την Άντερλεχτ, όπου δεν υπολογιζόταν, ωστόσο η βελγική ομάδα δεν φαινόταν διατεθειμένη να ανοίξει τον δρόμο της επιστροφής του στην Ένωση αφήνοντάς τον ελεύθερο.
Όλο το προηγούμενο διάστημα ο Βράνιες βρισκόταν στη δεύτερη ομάδα μαζί με τους υπόλοιπους «κομμένους» του ρόστερ, με τον Βόσνιο να κάνει ταξίδια στην Αθήνα δείχνοντας να πιέζει για να βρεθεί η λύση και να επιστρέψει στην ΑΕΚ.

Το μέλλον του ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί 100%. Πάντως ο Κομπανί τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το κυριακάτικο ματς με την Σερκλ Μπριζ.

Είναι μια κίνηση που ο τεχνικός της Άντερλεχτ έκανε λόγω του ότι είχε ανάγκη από στόπερ εξαιτίας της έλλειψης λύσεων στη συγκεκριμένη θέση ή μήπως ο Βράνιες υπολογίζεται πλέον στην Άντερλεχτ; Είναι κάτι που θα φανεί σύντομα.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.