Header Ads


ΜακΓκρέγκορ για Μπάρκα: «Είναι άριστος, έκανε πολλές μεγάλες αποκρούσεις την προηγούμενη εβδομάδα»

ΜακΓκρέγκορ για Μπάρκα: «Είναι άριστος, έκανε πολλές μεγάλες αποκρούσεις την προηγούμενη εβδομάδα»


Όσα δήλωσε ο υπαρχηγός της Σέλτικ, Κόλουμ ΜακΓκρέγκορ, για τον Βασίλη Μπάρκα
Ο υπαρχηγός της Σέλτικ, Κόλουμ ΜακΓκρέγκορ αντιδράει στην κριτική που έχει δεχθεί ο Βασίλης Μπάρκας και τον χαρακτηρίζει ως «άριστο».
Η Σέλτικ απέκτησε τον Μπάρκα από την ΑΕΚ το καλοκαίρι και ήδη έχει δεχθεί κριτική από του Σκωτσέζους.

Συγκεκριμένα ο Κρις Κόμονς είχε γράψει στην Daily Mail τον προηγούμενο μήνα πως «δεν έχει πειστεί καθόλου από τον Μπάρκα».

Αυτή η τοποθέτηση είχε γίνει μετά τον αποκλεισμό της Σέλτικ στο Champions League από την Φερεντσβάρος.

Ενώ και ο Αντι Γουόλκερ είχε πει στο Sky Sports πως: «Με απόλυτη ειλικρίνεια, δεν τον έχω δει να κάνει καμία μεγάλη επέμβαση ακόμα».

Παρόλα αυτά ο αστέρας της Σέλτικ, ΜακΓκρέγκορ είναι χαρούμενος με τον Μπάρκα και τον υπερασπίστηκε με πρόσφατες δηλώσεις του.

Συγκεκριμένα ο ΜακΓκρέγκορ δήλωσε: «Ο Βασίλης ήταν άριστος από τη στιγμή που ήρθε. Προφανώς είχε ένα πολιτισμικό σοκ, καθώς ήρθε από την Ελλάδα σε ένα νέο κλαμπ. Αλλά τα έχει πάει καλά και όλα τα αγόρια τον συμπαθούν – είναι ένα καλό παιδί και καλή προσωπικότητα.

Εκανε πολλές μεγάλες αποκρούσεις την προηγούμενη εβδομάδα που θα τον βοηθήσουν στο να αποκτήσει περισσότερη αυτοπεποίθηση. Είναι δύσκολο να ακολουθήσεις κάποιον σαν τον Φρέιζερ, όμως έχει προσαρμοστεί καλά. Η ομάδα τον έφερε ως μια μεταγραφή με πολλά λεφτά και γι’ αυτό όλοι θέλουν να τα πάει καλά.

Δείχνει άνετος με την μπάλα και μπορεί να βρει πάσες ακόμα και όταν δέχεται πίεση, βοηθώντας μας να ξεκινήσουμε επιθέσεις. Οι έμπειροι παίκτες βοηθούν τα νέα παιδιά να εγκατασταθούν στην ομάδα και υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί πολιτισμοί στα αποδυτήρια τώρα».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.