Header Ads


Χάντμπολ: Εύκολα τον Άρη Νίκαιας οι Πρωταθλητές!

Χάντμπολ: Εύκολα τον Άρη Νίκαιας οι Πρωταθλητές!


Με 38-23 επικράτησε του Άρη Νίκαιας η ΑΕΚ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Handball Premier και διπλασίασε τις νίκες της στη διοργάνωση. 

Οι Πρωταθλητές Ελλάδος τυπικά αγωνίζονταν εκτός έδρας, ωστόσο η αναμέτρηση διεξήχθη στο “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ, λόγω έλλειψης έδρας των Νικαιωτών. Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο και έδωσε χαρά στους φίλους της ομάδας που… κατέκλυσαν το επίσημο κανάλι του Συλλόγου στο YouTube, από όπου μεταδόθηκε ζωντανά η αναμέτρηση.

Το “παρών” στο γήπεδο έδωσαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Αλέξης Αλεξίου, ο Α’ Αντιπρόεδρος του Συλλόγου και Διοικητικός Υπεύθυνος και Χρηματοδότης του τμήματος Χάντμπολ, κ. Σταμάτης Παπασταμάτης, καθώς και ο Ειδικός Γραμματέας του Συλλόγου, κ. Ανδρέας Παπασταμάτης.

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με τον Δομπρή, ενώ οι Καλόμοιρος, Παπαδιονυσίου και Κεδέρης έδωσαν από τα πρώτα λεπτά σημαντική διαφορά στην ομάδα μας (1-4). Όσο περνούσε η ώρα η “Ένωση” έβρισκε τα πατήματά της στο γήπεδο και το γνώριμο παιχνίδι της στην κόντρα, σκοραρώντας ακόμα περισσότερα τέρματα (3-7). Κεδέρης και Αραμπατζής με γρήγορο σπριντ λάμβαναν τις ασίστ από την άμυνα και το +5 δεν άργησε (4-9). Οι τυπικά γηπεδούχοι μείωσαν σε 7-9, για να έρθει η άμεση απάντηση και το σερί 4-0 των “κιτρινόμαυρων” με τους Κεδέρη και Jimenez (7-13). To ωραίο σουτ του Florido διαμόρφωσε το 17-10 υπέρ της ΑΕΚ στο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος, ο κόουτς Δημητρούλιας δοκίμασε νέα σχήματα, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε ακόμα περισσότερους παίκτες. Ο Τζηράς… πήρε το όπλο του και η ΑΕΚ διατήρησε την πρωτοκαθεδρία στο σκορ και τη διαφορά σε υψηλά επίπεδα (12-19, 13-20, 15-21). Από το 17-22 η ΑΕΚ “έτρεξε” ένα εντυπωσιακό σερί 8-1 με τον Τζηρά να σημειώνει 4 τέρματα, και τους Καλόμοιρο, Jimenez, Κεδέρη, Buneta από 1, με το “Δικέφαλο” να φτάνει στο 18-30. Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι δραματικά με το τελικό σκορ να είναι το 23-38, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι νεαροί Στάθης και Κοτσιώνης, όχι μόνο πήραν χρόνο συμμετοχής, αλλά ο δεύτερος βρήκε και δίχτυα.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Χρήστος Κεδέρης δήλωσε στο aek.gr: “Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να δείχνουμε το πρόσωπό μας και να κρατάμε υψηλό ρυθμό. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες και όλους τους παίκτες. Αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια στο 100%. Όλοι δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να φτάσει η ομάδα στους στόχους της“.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, την επόμενη εβδομάδα (03-04/10) όταν και υποδέχεται τον Διομήδη Άργους για την 3η αγωνιστική.

Άρης Νίκαιας – ΑΕΚ 23-38
Τα πεντάλεπτα: 1-3, 3-5, 4-8, 7-11, 7-14, 10-17 (ημ.), 15-20, 17-24, 18-28, 20-32, 20-35, 23-38.

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Γρηγοράκης): Τζανακάκης, Ταουσάνης 3, Αθανασίου 1, Βλάχος 5, Μελετάκος Γ. 1, Μελετάκος Δ. 7, Τζάνος, Μπάρμπας, Ακερμανίδης, Tomson, Αποστολόπουλος, Χουρσουντιάν 5, Γραμματικόπουλος, Μαρουλάς, Τσανίνος, Κοκκοράκης 1.

ΑΕΚ (Δημητρούλιας): Bauer, Αραμπατζής 1, Τζηράς 10, Δομπρής 1, Reina 1, Kosanovic, Μυλωνάς, Στάθης, Πλάθα 6, Florido 1, Κοτσιώνης 2, Παπαδιονυσίου 2, Αραπακόπουλος, Καλόμοιρος 4, Buneta 2, Κεδέρης 8.

Διαιτητές: Φωκίτης – Βήτας. Κόκκινη: 34:56 Γραμματικόπουλος (τρία δίλεπτα). Δίλεπτα: 5-2. Πέναλτι: 5/6-4/5.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.