Header Ads


Σβάρνας: «Χρωστάμε στον κόσμο της ΑΕΚ μια μεγάλη πρόκριση!»

Σβάρνας: «Χρωστάμε στον κόσμο της ΑΕΚ μια μεγάλη πρόκριση!»


Η συνέντευξη Τύπου του Στράτου Σβάρνα για το παιχνίδι με την Βόλφσμπουργκ!
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο την Βόλφσμπουργκ για τα πλέι οφ του Europa League και ο Στράτος Σβάρνας μίλησε μαζί με τον Μάσιμο Καρέρα στη σημερινή συνέντευξη Τύπου για τον μεγάλο στόχο της Ενωσης.
«Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά. Να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη, γιατί σε τέτοιο επίπεδο, κανένα λάθος δεν συγχωρείται. Για να προκριθούμε πρέπει να κάνουμε τέλειο παιχνίδι. Αν ο καθένας μας είναι συγκεντρωμένος, θα πάρουμε τη νίκη», είπε αρχικά ο νεαρός αμυντικός της Ενωσης.

Ενώ αναφορικά με το αν αποτελεί κλειδί για την ΑΕΚ η καλή αμυντική λειτουργία, ο Σβάρνας τόνισε: «Σίγουρα είναι και αυτό ένα στοιχείο. Όταν κερδίζει η ομάδα με μηδέν παθητικό, αποκτούμε παραπάνω αυτοπεποίθηση. Για να γίνει αυτό, αφορά όλη την ομάδα. Όλη η ομάδα πρέπει να παλέψει και να αμυνθεί».

Επειτα από σχετική ερώτηση, ο διεθνής πλέον στόπερ, τόνισε πως οι κιτρινόμαυροι χρωστούν στον κόσμο μια μεγάλη πρόκριση, μια μεγάλη νίκη. «Σίγουρα το χρωστάμε στον κόσμο, αλλά και στον εαυτό μας. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας και στον τελικό και πέρυσι. Είναι μια ευκαιρία φέτος για εμάς. Μπορούν να συμβούν τα πάντα. Σ’ αυτά τα ματς συγκεντρώνεσαι πολύ περισσότερο. Όλοι μας ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στο γήπεδο και θα παλέψουμε για την πρόκριση», είπε.

Τέλος ξεκαθάρισε πως υπάρχει ανυπομονησία για το αυριανό παιχνίδι: «Το περιμένουμε πως και πως. Όλοι μας θέλουμε να μπούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Είναι μια ευκαιρία να αγωνιστούμε σε υψηλό ευρωπαϊκό επίπεδο και είναι σημαντικό και για την ΑΕΚ και για την Ελλάδα. Το συζητάμε πολύ, το περιμένουμε πως και πως και θα δώσουμε και την ψυχή μας».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.